17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Драма без край. Викайте попа!

Закривай

Като един левскар, който е разочарован от доста години от безхаберния клуб - собственици, футболисти и фенове ... бих казал - закирвай. Намерете пари да купим емблемата, историята, стадиона ... но всички пиявици, "дейци" и най-вече футболисти, които са с цвят на кафе ... махай. Клуба трябва да почне и винаги да е с български футболисти - най-много двама чужденци. Най-много! Останалото от школата.

Нямат поп той се спомина, а да наемат друг нямат пари!

Аз съм съгласен с теб, няма смисъл да се налива в тази бездънна яма. Никой свестен няма да инвестира в този задлъжнял Левски, не знаеш от къде ще изскочи нов дълг и зависещ от балгоденствието на някой с коъто държавата прави бизнес. Ще отнесем малко подигравки от литекс и това е.

Бе то и аз не виждам как можеш да живееш в апартамента на Киро Гела и да ни разправяш басни за децата си и пернишкото земетресение, ама на, случва се

А дано да си удържи на думата, че то най-непотребните най-лакомо са зинали за помощи.

zizus

Е как така няма начин? Досега как беше? А и нали ББ вчера каза, че държавата щяла да даде (държавата = ББ).

Само ГЛУПАКА написал прошението до ВЕЛИЧИЕТО не се осъзнава,че банкенския лъжко нищо няма да помогне. Той е на една пейка с Гочито Марков - агента Николай и с куп дърти мутри и ментърджии.Той напъна Спас Русев да поеме отбора,за да му подарят Виваком.Той сто процента е обещал и на Божков да не го закачат ако поеме отбора,но нещо не се разбраха с Пеевски и Домуса!Уж забраниха хазарта по телевизиите,а нова игра тръгна в интернет и по ТВ екраните преди 10-тино дни.Сигурно да се разнообрази живота на карантираните. А и оня смуглия депутат и той почна да се появява.На всички е ясно,че Божковия бизнес ще бъде наследен от супер дарителя на републиката и баш ходжа на българите!

ГФО за 2018г. Показва нарушения на търговския закон, а според одита дружеството не може да бъде определено като работещо предприятие. Т.е. пералнята е счупена...

Горанка ами бойко що даде 35 млн от парите за частния джет на два други клуба? Или ако вожда каже - няма закони.... верно сте си повярвали.....

Комунизма свърши пиявици долни.Няма го бай Тошо да ви хранеше на корем!!!

Използувахме агитката на Левски за Гешев и си платихме за услугите. Сега какво искат, да се оправят!

Кой въобще дава лиценз на тая продънена каца Лефски-Спартак?

Няма да са малко, след всичката помия, която изляхте досега...

макя ти дава.

Ще ги погребе безплатно и то с много рев.

За огромно съжаление на ВЕКОВЕНЪ ИДИОТЪ и дори във фалита ще бъдат след ЦСКА - вечно вторите Евроидиоти, а след проекта Лудогорец вечно третите

Ъази мишка да си влезе в дупката, а да не хвърля тъпи мисли в пространството щото Божков ще доде.

Който обича футбола, ще играе и за без пари. Айде стига големи звезди само когато идиоти да наливат пари от някъде. А после да обикалят затворите.

А Община Пазарджик как финансира куците коне от Хебър?

Този възпитаник на университета в Свищов за това е прав- държавата няма право да дава безвъзмездна финансова помощ или да кредитира частни търговски единици но другите въпроси са: Защо държавата ще участва в общо дружество с частен клуб за да предостави финансови средства събрани от данъкоплатеца на този частен клуб? Защо държавата предоставя финансови средства и обещава да построи спортна инфраструктура на частни лица с пари на данъкоплатеца!

Да благодарим дружно на изборите на гробокопача на Левски!

че никак няма да е малко:)))Не съм забравил,че Божков преди това съсипа,каквото беше останало от ЦСКА....Истината е,че трябва да се премахне тази порочна схема с президенти-благодетели,изпиращи пари през клубовете...Футболът просто е отражение на състоянието на държавата-повсеместна корупция,безхаберие и какво ли не още...Самата игра вече е последната дупка на кавала...

между община и държава,си не за Б,ами за Ю група...

Майната им на подигравките. Те винаги ще си ги има. Както от ЦСКА към Левски, така и обратното. Но на мен ми се иска да имам пак любимия си клуб. Да виждам хъс в момчетата. Да бягат, да се ядосват, да им пука, бе! Да им пука! Сега има 30 човека, всичките на заплата - ден да мине, друг да дойде. Титла не сме виждали 10 години. "Ама Лудогорец ..." ... ние ако си биехме всички други, щяхме я шампион, я купата, я суперкупата ... все нещо. Па ние падаме я от Ботев, я от Враца, от Сандански ... от разни счетоводители, дето тичат за здраве. Срамота.

А как даде безвъзмездно милионите за Пловдив????!!!!??? Ние не искаме подаяния , а заем /за кретеНА Горанов - кредит/, това ще бъде върнато от синята общност !!!!!!

говедата дължат над 30 млн към днешна дата. Освен това, не са плащали никакви данъци и ДДС вече 6 години, а в касата им няма нищо като резерв. Дори тези надути цифри, за уж събрани пари от дрогираните им фенове, е чисто шменти-капели!!! Боко им обещава, съвсем незаконно, нови заеми, които е ясно, че никога няма да се върнат... Е, докога??? Защо БФС не ги прати в зоните и да се спре тази агония на Гейарена??? Без говеда ще е много по-добре за родния футбол...

75 милиона от банката за развитие даде и нишо не коментира.Бушонът изгоря,само гледайте къде ще го сложи пак.Дайте да си ги искаме тези 75 милиона,няма право така да ги раздава.Те са от нас.

А защо ще прави смесено дружество рядката чорбица с министерството на младежта и спорта за стадиона в градината.За да гепят някои и друг декар от този апетитен имот.Гришката да пере пари и направи и хотелче.