17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За каква 108 годишна история на Финландия става дума, след като Финландия се появява 1918 г. а сега сме 2019. Къде ги видя тези 108 години???

Да влезе бб да играе, нали е най-великия ни футболист. А и Горанов да вземе вземе за централен. С това нахалство може и гол да вкара или поне да изнахалства от съдията да му зачете гол, за това, че не си е обул гащетите наопаки.

А Румен Радев и Бодуров?

Можем да елиминираме предстоящите 2 отбора ако те си отбележат поне по един автогол.

Последно четох, след контролата с Парагвай или каквито бяха... Новият треньор: Почти вкарахме гол! Голяма работа са националният ни отбор... Почти да отбележат гол на някой, направо са несравними.

Браво на Финландия и на Пуки, но ще трябват генерални реформи, за да оползотворим този шанс. Мисля, че трябва да пуснат младежкият отбор, вместо мъжкият! Имам чувството, че ще се справят по-добре...

Ще е голям срам с такъв отбор да ходим на Европейско! За смях ще станем. Не го ли виждат това нашите управляващи в футбола? Но на сериозно: наистина ли вярва някой, че ще можем да надвием един европейски отбор? За Шотландия, и Сърбия говорят! Особено Сърбия, те са на светлинни години напред от нашите манекени...

О, неразумний финландецо! Поради що удължаваш агонията народна?

Не заслужаваме да ходим никъде. Толкова сме слаби че сме на дъното.

Браво на финландците! За нас този шанс няма особен смисъл! Всъщност дори и да падат,ако играят с хъс и желание няма да ме е яд! Като се разхождат безидейно цял мач и се приберат със сухи тениски...няма смисъл! На сегашното поколение силата им е в прическите и по дискотеките!

да пуснат волейболния ни отбор срещу Шотландия, повече шанс имаме

Стига глупости. Да не мислим за каквито и да е било футболни форуми. Да си уреждам приятелски мачове с отбори от нашата черга - Антигуа, Кайманови острови, Бангладеш, Лесото и т.н., че поне някой равен да направим за статистиката.

И Албания щеше да е в списъка до скоро, но вече са над нашата класа...

Топка е върти се така че може и да бием с гол от центъра няколко пъти

Шотландия са слаби. Но нашите са просто трагедия, нито самочуствие, нито техника и усещане на играта. А ако ги минем, Сърбия ще ни раскаже играта. Ще е голям срам, по-добре да не стигаме дотам.

Jaxon

За какво да ходим на европейско първенство да ни правят на посмешище с по 6-7 гола на мач ли,тия некадърни футболисти не ги ли е поне малко срам че изобщо се занимават с този спорт,само жалко за Балъков че и неговото име умърсиха тия некадърници от А до Я

За да се класираме, трябва да победим. Деюре имаме шанс, дефакто не.

Закривай! Срам

Какво значение кой ще бъде противника. Пак ще паднем.