17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Печеля повече от $ 12 хил., Като върша лесна работа онлайн от вкъщи само през свободното си време. Аз съм студент на пълен работен ден и само като правя тази работа в продължение на 2 часа, спечелих $ 11242 от тази работа през последния месец. Много страхотна работа и печалба от това са страхотни. Всеки може да получи тази работа и да започне да печели, просто следвайки подробности тук ....... :) ===>>> Jobnews3.com/

ама се радвате на "успехите" на "българския" :( "Лудогорец" - нам колко си пъти поред шампион на България !

Да бе забравяме и “българският” ЦСКА. Този де. На Гриша Ганчев.

Сори! Ще паднем и от Уелс.

сме от всякъде! Тъжно е!

Да не разчитат на нас.

PEYTSCH

Ужас...Уелс следва да ни победи за да не стане Финландия първа.

Футболът ни и ужас. Но това е най- малкия ни проблем. С изключение на Хърватска и донякъде Чехия няма друга малко страна от истока до се похвали с постоянни успехи. Дори и в Унгария дето ни биха нямат помен от времената на Пушкаш. Руманцити също като нас с умиление си спомнят за 1994- но друг Хаджи не се е появил и т.н. Да сме по реалисти и да видим как да си оправим държавата ако можем. Пък ние все ще чакаме да се роди пак някой Стоичков, Бербатов и т.н.

Само едно энам..истинските фенове не критикуват, който може да го направи по-добре то нека эаповяда тогава. Каквато държавата такъв и спорта...драскачи много в БГ.

Във футбола е така - ако не вкарваш, ти вкарват! Който играе - пичели, който не играе - ни пичели! Човек само когато знае кво му е, само аз си знам кво ми е. Продължаваме нататък!

Нашите са аПсолютни льохмани и тъпанари - всички до един ! Имахме си дори клоун в групата - Цветков !! И един от друга планета - зад тъча !..

в коя група си? На льохманите, тъпанарите или клоуните?

Провал на Уелс при гостуването в София? Хаха фантазии