Флорентино Перес: Договорите са стоманени и никой не е напуснал Суперлигата

Президентът на Реал твърди, че проектът върви по план и нищо не е пропаднало

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Добре де, що не ги изритат за 5 години от ект и да фалират

Не ми се вярва футболът да е толкова зле , че Перес да реве . Алчни са всички по хранителната верига.Да им показват червен картон и футболът да се върне към нормалните си корени .

По принцип всеки може да си прави лиги, но не едновременно да е в УЕФА и в тази лига. Или си в лигата и не играеш в първенство или си само в първенство. Няма как тези отбори да играят и в суперлигата и в шампионска и Европа лиги. Когато дадена надпревара не е под егидата на ФИФА и УЕФА те няма да съобразяват календара си с нея. Именно тук е проблемът. Как при този натоварен календар ще се намери време за още над 20 мача. Това няма как да стане без да е за сметка на нещо друго. А няма как първите 3 в Испания например да играят в суперлигата, а 4,5,6 и 7 ми в шампионска. Така че или както досега или само в суперлигата.

Те не искат да играят едновременно в Суперлигата и в Шампионска лига. Те искат да си направят и играят в Суперлигата вместо в Шампионска лига, като си прибират всички приходи от Суперлигата, а не каквото им даде УЕФА от Шампионската лига.

Нормално е,някой от испанците живеят в свой си свят,този крадец е един от тях.

Е да ама Юридически -Насила ли ще накарате ИГРАЧИТЕ на отборите да играят там където самите те не искат? Проблем ще се окаже за клубовете намиране на професионални и каквито и да било футболисти? И ще си ритат 10 отбора в някаква "Суперлига" с футболисти , които са с изкуствен интелект, защото тези познатите няма да се съгласят, или ще им бъдат спрени ЮРИДИЧЕСКИ и правно хаха правата от Уефа и Фифа.... Този ръси глупост след глуост !

tonk11

В интерес на истината - юридически ще ги накара. Те също имат договори, юридически договори.

Да ама ЮРЕДИЧЕСКИ Уефа и Фифа държат ключа за играчите, и ако решат могат да ги накажат да не играят Футбол подобно на Чешкия национал , който заради расизъм е със спени права и няма да може да играе на Европейското. Тоест тези футболисти ще играят МАХЛЕНСКИ мачове без да се водят ОФИЦИАЛНИ........... Дали Футболистите биха рискували провал на кариерата си ??

Не се пише ЮРЕДИЧЕСКИ, а се пише ЙОРЕДИЧЕСКИ :) Научи се първо на правопис, а чак тогава давай акъл.