17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От коментарите разбрах, че на повечето от вас състезанията са ви скучни. . . Питам -- защо\ си губите времето и ги гледате ?

поредното доказателство как тълпата е по-силна от всичко! няма зрителски интерес - няма дебели ТВ права - отдръпват се големите спонсори и т.н. И като започнат да изтъняват джобовете , започват и плановете ...как да бъдело по -интересно разбирате ли...

Какво да направят, само и само тоя скучна тъпотия (вече) да стане по-интересна. Ами няма как. Всъщност - има - въвеждат се стандартни коли, които се произвеждат от един-двама производители и да видими тогава пилотски умения ! А не сега негрото да седне в мерджана и с тоя DAS да бие с 10 секунди на обиколка.

Това може да работи, ако колите можеха да се изпреварват. Има писти, на които това е невъзможно и цялата работа е обречена.

То ако се приеме това правило, всички ще искат да завършат последни и ще чакат пред финалната права кой ще се прецака да мине първи ….

Когато ред бул печелеше всички състезания не беше проблем. Сега ще премахнат квалификациите. Че то всички моторни спортове се основават на това правило.

Да, и то четири години подред

Идеята не е лоша. Ако си най-добрия ще трябва да го докажеш, като изпревариш всички, а не както е сега да те пуснат най-отпред и да нямаш стигане. Според мен обаче трябва да стартират в обратен ред от резултатите от предното състезание, а не от генералното класиране. Така ще има повече размествания.

Това е сериозна промяна. Значи два старта с два първи завоя с най-бавните коли отпред. Със сегашните ограничения няма как да стане

Абе я връщайте зареждането в бокса и смяната на гуми кой колкото пъти иска, че е егати скуката. Откакто не се зарежда в бокса формулата е егати тъпнята.

В момента, спокойно могат да махнат пилотите, тъй като не играят никаква роля. Състезание на автомобили а не на майсторско каране.

Отдавна предлагам класацията да се определя служебно и състезания въобще да не се провеждат! Така ще мога да запиша за участие семейния Запорожец!

Те във Формула-1 сега имат проблеми с правилника като последното състезание на Монца където се готвиха с жълт флаг да бутнат напред Леклерк и Ферари, но се провалиха по стечение на обстоятелствата независещи от тях. Иначе всички беше решено. Като не си по-добър от конкорента даваи по 5 или 10 секунди наказание и всичко е наред.

Идеятя на Рос Браун е ИНТЕРЕСНА - дА СЕ ПОМОГНЕ НА ФЕРАРИ които сега стартират от от задни позиции ОТ ДОГОДИНА с по-слаб автомобил да тръгнат от първа позиция.

Ако питате мен, най-добре да хвърлят чоп! Те тогава ще стане интересно.

Ти майтап ама като се замислиш ще върне зрителите обратно.

идеята е доста добра. Ще има много изпреварвания и истинска борба за първото място. Сега е толкова скучно, че бих го препоръчал на хората, които имат проблеми със съня. Гарантирано заспиване в неделния следобед.

Тази година само на Монца не заспах... :)

Ще има повече работа за тенекеджиите и хирурзите.

Не премахвайте квалификациите - реално в момента те са много по-интересни от самото състезание.

Ако квалификациите са ти интересни, значи не си гледал интересно състезание.

Като крайна стъпка - раздаване на шампионските купи с хвърляне на чоп! Така може и някой наш нов "Григор" да се промъкне...