17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И защо трябва да се афишира в България каква била целта на някакъв мургав от някъде си?!? Комплексите на черните никога нвмс да изчезнат. А като имат възможност да са на власт - справка ЮАР. От просперираща държава станаха по зле и от нас...

за да не сме като щрауси които не знаят какво се случва

Пак се жалим....На чернокожите ,кой ги спира да играят каквото и да било?Ма не, пак се жалим че нещо си....Сакън, че ако стане вдъхновение за бели деца ще звучи зле,тц,тц,тц.Тоя си е чист расист.

Повече тъмни, и ако може да са от "правата" вяра

Този е чист расист. А защо не каже че негри трябва да се занимават повече с теоретична физика и приложна математика?

А нашата цел е да изтребим маймуните. Когато умират маймуни и китайци, България РАСТЕ... Тоя маймуни да ходи да копае в Африка.. Гнусните маймуняци- измамнции- расисти( еббът се с всякакви животни), които ползвахме като добитък до 1960 г, искат да ни вземат парите и работата.

Расист! Не иска общо деца да играят тенис, повече чернокожи деца.

Защо като използвам термина "тъмнокож" в коментар, веднага ме трият, а за Тиафо няма ограничения. Това е чиста проба дискриминация

Защото вероятно не си "тъмнокож". Ако си "бял" и кажеш, "ние белите сме тъпаци", то това е самоирония :)

Разбрах. Щом черен каже, че тъмнокожите трябва да играят тенис, значи това е самоирония. Само едно не ми е ясно. Откъде редакторът знае кой бял, кой черен, че да цензурира постовете подходящо.

Тоя е мъжката Серина. Назобен до пръсване.