17-11-2017 20-11-2018

Коментари

от вътрешни проблеми френски отбор падна от нас, направи страхотен обрат със словенците, стегна се и с максимална концентрация и прекрасен волейбол би домакина Германия ( с 3:0 !!!!) !! Те, това е топ форма точно навреме, психика, префесионализъм, треньор и треньорски щаб от класа итн. Сравнете с нашите, които могат да бият първия и да паднат от последния !? Ние сме си такива - балканци !?

Къде е сега оназил грозна шваба Гроцер, където ни махаше за мао, та да му помахам. Млъсна немска фашистка сган! Да го духате! Всичко се връща на този свят!

Иване,още си ивановденски

Абе класата си е класа, точно това им липсва на нашите.

Разпределението на квотите определено ощетява силните отбори в Европа

Йовков си е калинка малинка

На нашият мач вчера с Германия Едно нещо ме впечатли-играта на Грозер.този близо 40 годишен волейболист. Не подценявам победата на германците! Нашите направиха силен мач също ! Задавам си въпроса,при тази игра на Грозер,динамика,експлозивност,концентрация по време на един изключително динамичен мач,дали е ,,чист,,този състезател? Бивш спортист съм и това ме кара да се замисля. Сигурно вече методите на възстановяване са напреднали много! Но имам съмнения! Ако съм от щаба на нашите бих поискал допинг тест. Дано всичко е чисто! Пак казвам,Германия ни надигра

Когато е във форма,Гроцер е труден за спиране.А той е, защото руското първенство е в разгара си, играе за Санкт Петербург.Преди това беше при Гибона.Дали ще го допуснат до Игрите, щом играе в Русия?

Исках да питам за Нгапет, за Гроцер е ясно.

Але -але, але ле блю!!!Ква я мислехте и ква стана!Най и най добрия е на Олипия2020, а още по най-силните пак у дома-както винаги,бре!!!

Сашо Йорков не се научи, че е ГроЦер и имаше уникална реплика: "Нгапет има сякаш пружини в краката, какво изхвърляне само"