17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На тоя измамник трябва да му се бие як шут в гъза. Нагъл.

Бербатов наистина не е подходящ за шеф на БФС ! Та той още не се е научил да пие! Друго си е да може след загуба на националния отбор да излезе пред камерите и да фъфли със зачервени бузи. Това Бербатов няма да го може.

Е това казва всичко за случилото се днес. Повече не е нужно.

Фурна, цялата пасмина в БФС заслужавате ритник от там, търтеи мръсни, тунеядци, съсипали футбола в България.

Може разбира се, Боби Михайлов е страхотен ръководител, който докара футбола ни до първите места, но......отзад напред. Даеба Фурнаджията ти да еба, я гледай на какво жалко ниво сме стигнали при управлението на тоя ,,велик ръководител" Михайлов бе, мишок такъв.

Научил се е да лиже задници, като професионалист. Сигурно кивитата ги яде необелени - свикнал е. Пидал

Това къркънде Боби да ни излага по телевизията пиян и пак да бъде избран ??!!!! Удивителна "Фурнаджийска лопата" !! Но трябва тякива да бъдат ИЗРИНАТИ от БФС с достойни хора-деятели , които ще издигнат нивото на играта !!!

Тоя колко е ГЛУПАВ кръгъл Идиот Е заради такива неграмотнци.Ни е толкова зле футбола. УДРУИИИИИ

Фурнаджийска лопата

И няколко часа след изказването на ФУРНАджиев, падаме от швейцария .

Не знам защо продължават да опитват да назначават футболисти за шефове. Това че някой си е добър в ритането на топка не го прави нито добър лидер нито му дава квалификация за каквато и да е позиция . Истината е че нито Бербатов нито Михайлов стават за тази позиция. Да назначат някой който има години опит във воденето на спортен бизнес а не някой който единственото което е правил цял живот е да тита топка от единия край на игрището до другия .

Какъв е тоя световно неизвестен тутманик? Да ми прости невежеството, ама нямам спомен да е допринесъл някога за нещо положително.

Какъв си ти и какво си направил (освен ,че си на държавна хранилка във БФС) ,че ще казваш кой става и кой не.ти си вреден за бг футбола

Боби е най подходящ. Какви гюбеци мята само. Най добрия

някакъв почетен професор в мускулното училище, иначе няма сам да се махне. Те само това си нямат, колкото и да се напъват. А то не се купува, хората губат в квалификация 5-10 г. от живота си. Давайте му тапията и да го полеем дружно - той черпи.

Бербо не знае чужди езици. чак сега разбрах.

Боби си е корумпиран , а колкото до Манекенчето, нещо е сънувал. Това да си добър футболист, не означава, че може да си добър лидер и да поведеш футбола пак към старата му слава. Много от нашите герои от ‘94 год, се провалиха като треньори, да не забряваме .

Най-добре да изберат малката перука. Тогава в БФС ще се вкара стандарт. Стандарта ще е 90-60-90

Стига вече с тоя Боби Михайлов! И децата разбраха, че е недостоен!! Нека има смяна! Какво му е на Бербатов? Няма да има далавера?

Секна ви лапаницата ли?

Време е за промяна във БГ футбола. Във Волейбола се случи и малко или много се вижда резултат.

Не е подходящ” или по-скоро, не ни е удобен!

А бе ти до кога ще мътиш във футбола старче,докато идеш при БАТЕТО ли? Стига. Бербо знае масовия световен език англ. и немски. Страх те е, ще те отсвири иде нова вълна. Ей че келепирджия!!

Всички съмишленици на Перукан ВъН

Всички се надяват, ако отлети безкнижника на 04.04., да върнат перуката на бял кон в БФС! Бербатов и тези около него са "неподходящи", защото е изкарал достатъчно пари от футбола, не ги е пропиляли по мурви и комар, т.е. финансово е независим и няма да влезе в гнусните им схеми.... Това ги стяга чепика, такива като тоя и ще направят всичко възможно да елеминират Бербатов, като кандидат!

Явно далаверата е голяма щом толкова години се натискат и не пускат кокала.Бербатов ще ви разгони и затова не ви е удобен.Ще видим .

Е-е-е Наско, умен мъж си, а говориш абсурдни неща! Можеш ли да посочиш за какви точно "постижения" Михайлов трябва да остане?Вече повече от 10 години имаме смехотворно вътрешно първенство, в европейските турнири ни няма на картата, а националният ни отбор не знае какво е това европейско или световно първенство. След такива "върхови постижения" се подава оставка, Наско! Традицията повелява булката да е в бяло!

Този боклук ‘Фурнаджийска’ лопата докога ще стои там да лапа Ей не се наяде . Да си гледа там глуповото Мото Пфое и да мълчи. Затова футбола ни е на толкова ‘високо’ ниво, като само лапачи управляват:)

От всяко квичене на Венци и Фурната се разбира само едно: Искаме си далаверите, кражбите и лагерите в наши (на Лечков) хотели до живот. И никой друг не е подходящ, само ние. Не съм за Бербатов (освен ако в екипа му не влезе Стилян и не махнат всички президенти на клубове от БФС), ама тези за нищо не стават.

На народа му омръзна от Фурнаджиевци - Михайловци - Лечковци и т.н. Никой не ти иска мнението - а вие всички от това управление сте некадърници . Така ви научи комунизма - да получавате заплати за нищо и да не носите никаква отговорност . На това му се казва - демагогия - подигравка с хората и простащина .

Да се маааааш, ненаяден търбух... имало перспектива..

И тия като Боце явно живеят в паралелна вселена...

Ако направите една изба в БФС може Боби да стане главен сомелиер. За друго май вече не го бива.

Какъв управленски опит имаше перуката когато започна? Хайде стига левскари, нека и други направят нещо! Какви езици владее перуката - френски....? Да изберем кривогледия тогава?!?!?! Бащ началника ви бай хой какви езици знае, че се упражнява вече доста време?

Стига сте тормозили Бобито,че ще му опада косата.

Той Батето ако беше жив него щяхте да изберете.

тва обаче е идейно Може да го изберат посмъртно, па Перуката ще му е зам.

е па кат не знае, ки са научи бре То Перуката научен ли се роди ?

Аааа вие не си взимате полука, копаем дъното стигнахме Гибралтар и Люксембург, но не кокъла да не изпуснем кой бил подходящ акъл от тотално провалили се "ръководители " . Не ставате вижте първенството корупция и скандали всеки кръг и вие пак ни предлагате Боби пиян на всяко събитие където и да се появи, явно е много удобен

голяма част от 'началниците' в бг изобщо не разбират що е то изборна длъжност и че трябва да си ходят след определен период от време. за доброто на всички. само мн глупави хора могат да си мислят, че те, единствени, незаменими, могат да свършат всичко. резултата го виждаме-пълна разруха!

Христо Порточанов е статуквото,имитация на промяна. Разбира се,че Бербатов е много по-подходящ,но е за друго време и друга обществена атмосфера.Сега кочината само ще го окаля и ще го принуди сам да се откаже.

тия колко време още да ги чакаме да се съберат и гласуват тая оставка? 5-10години ли?

Берба не е подходящ, защото знаете, че няма да го корумпирате. Закривайте тъпия катун и не лъжете децата да си провалят живота, като вярват че могат да имат фетболна кариера и мачовете наистина се играят.

кучето си лае, керванът си върви... и тЕ така....

БФС - ФурНаджийска лопатка

Да се разбира, че Бербатов не е подходящ за далаверите.

ей, не пада тая перука и това си е....а и друго си е и фурнаджийска лопата да се изкаже...

Намя значение колко са зле нещата, важното е агентурата да държи контрола. Бербатов ще им обърка сделката. те това е.

Кумът на Пеевски пак дава акъл. Уж не му се занимава с БФС ама вече колко години няма желание да си тръгне.

Ако очаквате на Перуката подлогите да изберат читав президент на БФС - успех!!! По-вероятно е марсианците да дойдат да оправят футбола отколкото тия дребни мошеници и наркомани...

Боби е подходящ за винпрома. Друго какво да се добави.

И за там не е подходящ! Едва ли вече прави разлика между хубаво и лошо пиене! Жули каквото му падне.....

То само Михайлов е подходящ , други кадърни няма , като гледам родният футбол , много добре се е справил още един мандат и ще го затрие официално .