17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И аз плача всеки ден!Не вярвам колко болен мозък трябва да си ,подрепяйки откровенно фашистка власт,която унищожава собственото си население!

И на мен ми се плаче ... след Украйна сме ние, а троловете ще посрещат "братушките" с пелмени и водка на Орлов мост. Ама били против Съединението, ама били откъснали Северна Добруджа, ама убили цялата интелигенция след 09.09.1944 ... няма значение, българина си иска кремълския ботуш, олигарси и глад. Не че ЕС не можеше да направи повече да неутрализира петата колона ... там положението е "много исках, ама нямах желание"

А за изгорените през 2014г. живи хора в Одеса, вкл.българи дали плака???!!!

А последните 8 години защо никой не е говорил за това? Тоя геноцид в Донбас ли е новата опорна точка? Къде е тоя геноцид, има ли очевидци, защо в ДНР и ЛНР хората не напускаха градовете си при тоя страшен геноцид? Къде са бежанците от геноцида?

Той е футболист... простено му е;) А на останалите НЕ! "Предварителен доклад на Международния наказателен съд, публикуван през декември 2020 г., е установил, че има „разумни причини да се смята, че през тези години са извършени множество военни престъпления, включително убийства, изнасилвания, изтезания, незаконно задържане и умишлени атаки срещу цивилни“."

Руснаците вече предпочитат равиоли.

с рев не става, като толкова искаш грабвай автомата и в Киев, не да цивриш по медиите

Защо си изненадан? Путин не спирал войните от стъпването си на власт. Атакува Европа години наред с бежанци от колониите си. Две години с ковид и въпрос на време беше да пусне и танковете. Всеки знае че от комунист човек не става, независимо колко време се снишава.

А ти си го грабвай с ръката,пускай Путин по телевизията и.....

не вярва на сълзи

Ами започвайте минометен обстрел на Кърджали...след 8г. турската армия ще е обкръжила София...този път Бг не с СССР и Турция ще влезе...89г. СССР ги спираше

Ей тъп хохол, войната продължава вече 8г какви 9 дни. Или за теб ,типично като за нацист, хората в Донецк , Луганск и Крим , не са хора.