17-11-2017 20-11-2018

Коментари

то и нахлуването с военна агресия в други суверенни държави е незаконно, ама дали наглият комунист има честта да го признае поне пред себе си?

Оплачи се на медведев. Той веднага ще насочи сарми,мусаки,кинжали,сърпове и чукове срещу УЕФА и ФИФА:)))

Млък ма, путко! Вие ли ще говорите за закони, боклуци фашистки!

И това е малко…

Че ще е чудесно тази крнефна държава повече никога никъде да не участва във нищо.

Това е специална операция по теглене на жребий ..... без участието на Русия в урните.

аналното образувание на г-жа Митрофанова ?

Русия не съществува. Ако я имаше, щеше да е в урната.

То е незаконно и да окупираш независима държава и да избиваш мирни граждани, така че млъквай Путьофанов.

Мутрафонов? С тая гнусна фамилия в България няма да му се получи... :)))

След като няма да участват в първенството какъв жребий я гони? Изгонени са. Светът не иска да рита топка с тях. И точка.

Скоро няма да има Украйна и еврея Зеленски ! Ще има и на Руската Улица ПРАЗНИК ! Но Политика в спорта е мног лошо и трябва да се разреши Русия да играе ! Укри трябва да отговаряте за Убитите Българи в Одеса ! Укри омитайте се от България ДЕПМ !

Вярвай си в каквото поискаш, но не се сърди, когато ти казват, че говориш глупости.

Глупак си ти

Ако имаш малко мозък ще видиш, че Украйна няма как да не я има. Има шанс Русия да не я има в сегашния ѝ вид обаче и да станем свидетели на нова разпаднала се Югославия, на където вървят. Тезата, че Русия имала ЯО не върви, защото много държави около Русия имат ЯО. Така че, само кученцето си лае.

Ясноооо... звездите ти го говорят... халоперидол сутрин и вечер!

що въобще я отразяват...пълен бойкот трябва!

Ами подай жалба, бе Мутрофонов! За вас рашките, ФИФА е отворила офис за това в Киев…

Това е извращение ! Футбола не е политика и защо ще изключвате Русия от Европейското заради една измислена Държава ? Укрите да си ходят от България , тяхното присъствие в България не е желателно !

Ти май ще излезеш фашистче, а?

Москва обяви непровокирана България за вражеска страна. Враговете на нашия враг са наши приятели. Руснаците да си събират партакешите и да се омитат в Рашка-говняшка.

а ве ей москал неден , какъво европейско , кви пет копейки , аре джа от туканката ! Бегайте в ШОС мос , нали се обръщате към аZия , нали европа били пендели меднели , кво се Zавирате в европейското , бегайте в АZиатското ,в Китайското ! или в Индийското !

Че кво ти абарисва на теб кратуната от спорт и футбол бе, ганьо краварски! Марш на прайдове под дъгата и анализирай мъжката еднополова "любов"- от това разбираш ти!

Ей певал я си затваряй човката миризлива ! И на нашия кумир Георги Аспарухов си взел ника ! Бегай при укритье миризливи !

ей другарю пий си редовно смето , за да не ти се поти темето под ушанката

Тия дни и от ШОС ги изритаха.

Незаконна е руската Кочина бре, Путьофанов, вие сте копелетата на Евразия...

Незоконно вика Митрофанов :) Щото пък войната на Руспия е много законна …. Ебе те в мазните вятенки руска сволоч

Абе еврейска мутра и ти ли подържаш евреите ! Те избиха сумата му и Българи ти ги защитаваш за пари , да ти излеза толкова цириреи на задницата колкото пари си взел изрод !

ШОС имат първенство. Узбекистанците са магьосници, киргизите са вълшебници. Европейското е скучно, вече никой не го гледа. Как ще ритате топка срещу нецивилизованите, некъпани, гладни, дрипави, измръзнали европейци. Те до 2024 даже и топка няма да имат. Ще ритат камък увит в парцали...

Бе то е незаконно и да сте в Украйна... Ама когато както во отърва, а бляд...

В момента Краваария "законно" ли е в Сирия бе, тутап... А базите и у нас законни ли са?

Ква Сирия бе, кви бази? Латерни такива

Малоумнико, ти елементарно сравнение можеш ли да направиш?!?!?! Да не би така наречените от теб кравари да организират референдум за присъединяване към САЩ? Или пък у нас да правят такъв референдум? От къде ви намират такива прости?! Научите една опорка и я повтаряте като малоумни...

Трябва да има политика и в спорта, особено ако спортистите не заклеймяват, а рекламират агресора-диктатор. Със всички средства трябва да се бори терорът и тероризмът.

Какво общо има политикат със спорта? На терена в случая със спорта футбол са 11:11, всеки с по два чифта ръце, крака и мУде! Нека съгласно правилата на спорта по-добрия да победи! По същата логика веднага да извадят от всички турнири за военна тамеса в чужди дъпжави в момента - САЩ, Турция, С. Арабия, Израел, Азербайджан, Армения и др. Или за едни може, за други не!?

За русNAZI не може !

Смятам, че страна, казваща, че други такива нямат право да съществуват, няма място нито в спорта, нито в цивилизования свят. Не си ли съгласен?

Спорта е послание. Преди всички морално. Русия няма място в спорта заедно с морални държави.

Ти по 2 чифта крака и ръце вероятно имаш, но мУде със сигурност нЕмаш...