17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Трябва да има политика и в спорта, особено ако спортистите не заклеймяват, а рекламират агресора-диктатор. Със всички средства трябва да се бори терорът и тероризмът.

Бе то е незаконно и да сте в Украйна... Ама когато както во отърва, а бляд...

ШОС имат първенство. Узбекистанците са магьосници, киргизите са вълшебници. Европейското е скучно, вече никой не го гледа. Как ще ритате топка срещу нецивилизованите, некъпани, гладни, дрипави, измръзнали европейци. Те до 2024 даже и топка няма да имат. Ще ритат камък увит в парцали...

Какво общо има политикат със спорта? На терена в случая със спорта футбол са 11:11, всеки с по два чифта ръце, крака и мУде! Нека съгласно правилата на спорта по-добрия да победи! По същата логика веднага да извадят от всички турнири за военна тамеса в чужди дъпжави в момента - САЩ, Турция, С. Арабия, Израел, Азербайджан, Армения и др. Или за едни може, за други не!?

Незоконно вика Митрофанов :) Щото пък войната на Руспия е много законна …. Ебе те в мазните вятенки руска сволоч

За русNAZI не може !

Незаконна е руската Кочина бре, Путьофанов, вие сте копелетата на Евразия...

а ве ей москал неден , какъво европейско , кви пет копейки , аре джа от туканката ! Бегайте в ШОС мос , нали се обръщате към аZия , нали европа били пендели меднели , кво се Zавирате в европейското , бегайте в АZиатското ,в Китайското ! или в Индийското !

Ти по 2 чифта крака и ръце вероятно имаш, но мУде със сигурност нЕмаш...

В момента Краваария "законно" ли е в Сирия бе, тутап... А базите и у нас законни ли са?

Смятам, че страна, казваща, че други такива нямат право да съществуват, няма място нито в спорта, нито в цивилизования свят. Не си ли съгласен?

Ква Сирия бе, кви бази? Латерни такива

Спорта е послание. Преди всички морално. Русия няма място в спорта заедно с морални държави.

Че кво ти абарисва на теб кратуната от спорт и футбол бе, ганьо краварски! Марш на прайдове под дъгата и анализирай мъжката еднополова "любов"- от това разбираш ти!

Това е извращение ! Футбола не е политика и защо ще изключвате Русия от Европейското заради една измислена Държава ? Укрите да си ходят от България , тяхното присъствие в България не е желателно !

Ами подай жалба, бе Мутрофонов! За вас рашките, ФИФА е отворила офис за това в Киев…

що въобще я отразяват...пълен бойкот трябва!

Ей певал я си затваряй човката миризлива ! И на нашия кумир Георги Аспарухов си взел ника ! Бегай при укритье миризливи !

Абе еврейска мутра и ти ли подържаш евреите ! Те избиха сумата му и Българи ти ги защитаваш за пари , да ти излеза толкова цириреи на задницата колкото пари си взел изрод !

ей другарю пий си редовно смето , за да не ти се поти темето под ушанката

Скоро няма да има Украйна и еврея Зеленски ! Ще има и на Руската Улица ПРАЗНИК ! Но Политика в спорта е мног лошо и трябва да се разреши Русия да играе ! Укри трябва да отговаряте за Убитите Българи в Одеса ! Укри омитайте се от България ДЕПМ !

След като няма да участват в първенството какъв жребий я гони? Изгонени са. Светът не иска да рита топка с тях. И точка.

Вярвай си в каквото поискаш, но не се сърди, когато ти казват, че говориш глупости.

Ти май ще излезеш фашистче, а?

Глупак си ти

Малоумнико, ти елементарно сравнение можеш ли да направиш?!?!?! Да не би така наречените от теб кравари да организират референдум за присъединяване към САЩ? Или пък у нас да правят такъв референдум? От къде ви намират такива прости?! Научите една опорка и я повтаряте като малоумни...

Мутрафонов? С тая гнусна фамилия в България няма да му се получи... :)))

Москва обяви непровокирана България за вражеска страна. Враговете на нашия враг са наши приятели. Руснаците да си събират партакешите и да се омитат в Рашка-говняшка.

Ясноооо... звездите ти го говорят... халоперидол сутрин и вечер!

То е незаконно и да окупираш независима държава и да избиваш мирни граждани, така че млъквай Путьофанов.

Русия не съществува. Ако я имаше, щеше да е в урната.

Ако имаш малко мозък ще видиш, че Украйна няма как да не я има. Има шанс Русия да не я има в сегашния ѝ вид обаче и да станем свидетели на нова разпаднала се Югославия, на където вървят. Тезата, че Русия имала ЯО не върви, защото много държави около Русия имат ЯО. Така че, само кученцето си лае.

аналното образувание на г-жа Митрофанова ?

Тия дни и от ШОС ги изритаха.

Това е специална операция по теглене на жребий ..... без участието на Русия в урните.

Че ще е чудесно тази крнефна държава повече никога никъде да не участва във нищо.

И това е малко…

Млък ма, путко! Вие ли ще говорите за закони, боклуци фашистки!

Оплачи се на медведев. Той веднага ще насочи сарми,мусаки,кинжали,сърпове и чукове срещу УЕФА и ФИФА:)))

то и нахлуването с военна агресия в други суверенни държави е незаконно, ама дали наглият комунист има честта да го признае поне пред себе си?