17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чисто по спортни умения, Фюри ми се струва, че ще победи, но има едно голямо НО. Много пари ще се завъртят за този мач и в зависимост от залози, очаквани и т.н., ще се преценява кой да е победителя и кога да е втория, а защо не и третия мач. И двата боксьора ще получат стотици милиони, защо да не участват в подобна сценка. Така мисля аз като лаик, може и да бъркам.

Просто братовчеда от факултето ще го по бърка тоя аншоа от бой

Британските цигани са ирландци и нямат нищо общо с ромите

Нищо подобно!!По -голяма.глупост не бях чела.В Ирландия има много цигани,някои от които живеят в каравани,като номади ,и нямат нищо общо с етническите ирландци.Самият Фюри говори за това в много интервюта...Сори.Аз живея в Ейре ...

Циганина е наи безформения шампион една лоена торба е погледнат отстрани просто с едни дълги ръце които размахва и улучва понякога съперника случаино

Понякога .... с понякога не можеш да доминираш Кличко , тъпак !

Ей Кирчо ... отивай да държиш лапи при малкия Суванджук ... :))

Виж сега, пич! Виждам, че си много големи разбирач по бокса. Все се пълниш и подскачаш на коментари, относно бокса, които не ти отърват. Само, че вземи погледни в кой сайт си...DIR.bg!!! Това е клюкарски Саит. Тук хората не са върли боксьори или треньори. Тук хората коментират, за да се забавляват. А ти, ако се чувстваш баш специалист, вземи се поогледай за по сериозни места, където да се изявяваш. Тъпаци и тема подобни, където обиждаш, нали се сещаш, че може би са по нагоре от тебе. Така, че ... започвай да бегал бате. Бегай някъде между специалисти.

Ko rieche?

Давай, ирландецо.Пребий това тъмно английско недоразумение с гаден характер.

Антъни Дж.не е нито недоразумение , а един смислен ,дисциплиниран и умен спортист.А,цветът на кожата няма значение.Той постави нови измерения на тази игра, които ще накарат и много интелигентни хора да станат фенове на бокса.

Пребий негрото бро!

Джошуя си мисли , че това е Кубрат Пулев , без тактика и стратегия...Дори и от малкото удари на Кубрат се виждаше как Джошуа е уязвим и веднага влизаше в клинч. Фури ще те размаже или казано на български този път ще си намериш майстора.