17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Джошуа , Фюри , Уайлдър , не замахвайте с ръкавица срещу Пулев , ако след това не се биете с него . Не е рицарски. А рицари ли сте?

На Пулъо му викат Щъркела от доста време от както стоя на един крак и се прави на щъркел пред Кличко. Та вече никаква кобра, а ЩЪРКЕЛА!

Това същото го четох преди по-вече от месец в друг сайт. Този хабер не ще дае много пресен .

Пулев има голям шанс да спечели, защото няма какво да губи. Има здрав врат и брадичка. Кличко го би защото нашият беше "прегрял".

му се иска просто мачът да е с Джошуа заради парите. Това е.. Нашият е непредвидим боксьор с издръжливост и упорство, но не е толкова касов в сравнение с Джошуа.. И паричките от мач с него ще са в пъти по-малко отколкото мач в Англия между двамата британци!

Ще кажа, че Пулев прати Кличко в нокдаун, но и той неразбра на момента. Това беше мигът, който той изпусна и ще съжалява до край. После мачът се обърна много жалко...

Разбра, но помисли, че по-нататък ще си играе с него, така както с Устинов, например или Димитриенко. Но беше пропуснал, че тоя е анаболен мутант и наистина трябваше тогава, към 30сек. на първия рунд, да го напъне и да го довърши.

Какво? Кличко буквално прегази Пульо

Аз предлагам на всички поп-фолк воини, които не им харесва коментара на Фюри и се чувстват обидени, да отидат при идола в живота си - Лорд Кобрети, и заедно да напишат текст от един куплет, съдържащ 1 изречение от 5 думи, за новата песен на Андреа! Нека! Ще!

То ако мача срещу Кличко го броим за от силните. МУ-ХА-ХА

може да познаващ българите, но не си срещал прабългарин още. Майка ти жална, ще бягаш из ринга и няма да има къде да се скриеш. Майкоо, как ще го отнесеш не е истина.

Циркаджиии много...

Българин срещу циганин ще е следващо обвинение за Пулев, но за расизъм. Лошото е, че много от циганските номера, които не вирееха при нас сега успяват. Този обаче ще е къде по-интересен бой за Кубрат ...

Тайсън Фюри сравни Пулев с женски полов орган. Това за нас не е новина. Пулев го доказа насилвяйки в ефир жена, за което бе осъден. Така постъпват шут ките а не джентълмените.

всеки се простира според чергта! Фчри е сигурен, че ще смачка всеки и затова си позволява да говори така. Амерриканеца обаче, не е сигурен дали може и затова си държи езика зад зъбите, за да не ги загуби.

Интересно е, че Уайлдър толкова точно описва най-силното качество на Пулев: "Мисля, че Пулев има силна воля и психика"

На Пулев мачът му с Кличко беше наистина силен. Такъв силен бой отнесе, че не е истина.

Ти като стигнеш да мач за N1 в света тогава се прави на умен.

Айде, нека да е на селския мач, номер 1. Пак може.

То в това е проблемът, де. № 1 не иска мач с него щото го има за ЖПО.

Не знаеше какво го очаква. Но Кличко се удивляваше, как още след първият нокдаун е станал, в което не е вярвал. Според мен още първият нокдаун реши срещата и вече Пулев не бе адекватен.

И как стоя на един крак като щъркел.... пълен смях! И по тоиз повод в щатите не му викат кобрата, а Щъркела, това му е новото име в боксовите среди!

Твойто име е доста популярно - Л йното.

Много си нещастен ей, ако си пред мен ще видиш кой какъв е , но ткаива дрислювци само тук сте смели. А прочеит малко - наистина му викат Щъркела и то от доста време, но си аматъор и не четеш за бокс, а и с английския си като с българския ти ...