17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Niama po- golemi rasisti ot bulgarire.

Ами нека европейците пък от своя страна да бойкотират мачовете на Джошуа, и нито да си купуват билети за тях, нито да ги гледат по телевизията, и да бойкотират всички продукти, които той рекламира! Крайно време е цветнокожите да се махат от "нетолерантните" европейски общества, и да се върнат в "толерантните" страни, откъдето са дошли те или предците им!

Да го духат всички бели с малките пишки

Ела е манго ,ако мойта е по голяма ще си направиш ли харакири!

Тоя спорт одавна не е царство на черните. Мина времето на Майк, Ивендър...и другите негроци

изключително прости, тъпи, агресивни, рушащи маймуни!

Джошуа да бъде МЪЖ и да откаже да взема пари от "белия" бизнес.

Парите не са от бизнес на бели, а от бизнес с бело.

Всъщност колкото и да не ви се вярва бъдещето не е на белите, а на какаото. Те са най-успешни и пробивни. Имат хъса и добрата физика на черните като цяло и умът и комбинативността на белите. Средата в която избуяват тези мелези, Северна Америка, ги прави коравосърдечни и безпардонни. Те са новите управляващи на този свят... Разбира се, ако жълтите не ги асимилират.

Само че в науката ги няма.

Расизма се поражда от завистта на черните към белите,че и към жълтите,защото черната раса на 95% друго освен спортисти не ражда,ум там няма! Бизнес почти не въртят или ,ако въртят е много малко. Масово не искат да учат и да работят,чакат на готово и все някой им е длъжен да им дава помощи,мародерстват постоянно,а се изкарват накрая те тормозените... Идват в светът на бялата раса и започват с убийствата,изнасилванията на деца и жени,мародерствата,искат да прокарат техния си стандарт на живот от Африка и Азия,където са съсипали всичко и уж от това бягат,пък същото се опитват да създадат и тук. Разрушиха си собствените светове,давай сега да рушим и новия свят и навсякъде да стане зле. Обвиняват белите,че им заграбили държавите,ами те защо не са се борили за тези държави,защото пак ги е мързяло и пак са се изкарвали жертви за всичко... Нормално е по силния и интелигентния в природата да просъществува той. Затова бялата раса е най напредналата,както и жълтата,защото са борбени,докато чернилките от мързел друго освен жертви не могат да се изкарат,затова и расата им си е такава робска. Дори езика в държавите,които пребивават не научиха...

Едно време турците така са казвали за българите - от тия освен роби друго не става! Ни за войска ни за нищо. :)))))))))

Затова сме били 500 г роби,а сега сме роби на политици и феодали...

Ъхъ и за това в елитната им войска - еничарите е било пълно с българи ;)

Тоя пич може иначе да е ренде, ама си казва право куме в очи!

Може да си го позволи - има достатъчно пари.

Прав е 100% мангала!

Шах-мата е най-расисткия спорт. Веднага да се вкара квота за 50% чернокожи!!!

Има достатъчно индийци в шаха и те съвсем не са с бяла кожа!

Което не ги прави негри бе шмати ;)

Много идиотски коментар....

Черните са най-големите расисти. Винаги гледат лошо другите цветове и всички са им длъжни. Обаче аз друго искам да знам - кои са тези черни бизнеси, че нещо не се сещам за компания създадена от черен дето да продава нещо повече от пържени крилца в гетото. Всички черни по високи позиции са назначени заради цвета им, не заради способностите им Черните стават единствено за спорт(ето природата е расист спрямо белите), и музика, която аз лично не понасям

Не е точно така. От всеки цвят и етнос има и читави, има и мърши. Проблема е, че хората се оценяват не според способностите и приноса им към обществото, а според цвят на кожата или пол. Дори и това че трябва да назначиш жена или цветнокож, за да не те обявят за раст си е пак един вид расизъм. В някои сфери жените са по успешни, в НБА и леката атлетика са проебладаващо афро, но това не значи тези които са по-слабо представени трябва да бъдат бутани.

в полиция, армия и държавната система черните имат значително повече шансове да станат шефове (заради разни квоти) . особено в първите две , където не се изискват кой знае какви качества

Според апологетите на либерастията , не можело да съществува "обратен " расизъм сиреч от черни към бели ..това било не расизъм а справедливост.

В Ютуб как негри гонят и бият с пръти бездомен азиатец събиращ кенчета, само защото е азиатец. Както много от тях казват - по-големи расисти от черните няма.

То и по=големи боклуци няма... всъщност с арабите доста се съревновават за 1-то място

Междудругото арабите не харесват чернокожи.

Предполагам заради борбата за 1-во място :)))

Няма по-големи расисти от нигърите...!!! Това е...!!!

Този все повече започва да ми харесва......

Някой да е чул на Джошуа да са му отнети титлите заради това, че е расист?!? Жалки двойни стандарти.

Много е прав Фюри, расизма е многопосочен, както от бели към черни и от черни и други цветове към бели! Трябва да се прави разлика не от към цвят на кожата от към това кой с какво допринася за благото на обществото. Факт е , че от някой етноси и раси процента на паразитиращите индивиди в обществото е много по-голям от други раси и етноси и докато това не се промвни, равенство няма да има, защто се налага обратна дискриминация!

Простичко да си го кажем Джошуа, както и Хамилтън са галеници на съдбата, които вече са се възползвали от всички облаги, създадени от белия свят. А с тези си изказвания проличава, кой в действителност е най-големия расист! Че то ако не бяха белите държави единия щеше да е в най-добрия случай шофьор на такси, а другия-просто уличен хаймана! Даже в последните години се чувства обратната дискриминация-белият човек създаващ най много блага на планетата се чувства неудобно, че е бял! Затова и в споменатите условия някъде расте новият Хитлер...Дано не съм прав...

Фюри е прав в случая! Ако той беше казал тези неща, еврейските масмедии в Англия щяха да ревнат, че е "расист", и с неговата кариера щеше да е свършено!

само да те поправя, че щяха да ревнат, че е 'расист', ама без кавичките