17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дори и да достигнем теоретичния си максимум от 4-5 медала на олимпиадата, остава впечатлението, че преобладаващата част от българските спортисти, добрали се до квоти, фактически са или неподготвени, или неспособни да са конкурентни. Лекоатлетите го потвърждават на 100%. Единит скочил на височина 15 см по-малко от норматива, на другата, на троен скок половин метър не и стигат, третата даже не я коментирам. Това са огромни разлики и показват, че тези хора, макар и най-доброто, което имаме, са далеч от истината в областта, в която си вадят хляба.

Ехо ,ехо туристи!!!

Много жалко е , че сме стигнали такова дъно в спорта . Гордеем се с един двама успели спортисти, но като цяло сме много много назад и не само в индивидуалните спортове ами и в колективните . Габриела Петрова не е виновна , виновни са хората оставили спорта да стигне до това ниво….

Спортът е отражение на състоянието на държавата. Плюейки по социализма, сега не можем да се юохвалим с един спорт, в който да имаме повод за гордост. Преди 30 години почти нямаше ученик да не спортува, имаше спартакиади, масов спорт, сутрешна гимнастика в училище и огромна помощ от държавата и спортния тотализатор и за масовия спорт и за елитния. Изводите всеки може да си направи. Важно е, че има банани!