17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В кое ЦСКА идва тоя? В нашето-истинското или в това на Литекс?

И ние продаваме бе Гриша. Всичките говеда, може да ги вземеш за по 5 лева, а Насо и Тити без пари ще ти ги дадем. Даже ще имаш да вземаш

Аристократи сме си! Сега чакаме и принц Чарлз, лейди Гага, краля на Испания и емира на Катар.

Да не вземат сега да го обстрелват и потопят и него като оригиналния крайцер?! Но пък горкият Ото Фон....., жив ще се обърне в гроба ако види какво става.

Бисмарк, заедно с Индианецът Кортес, евреинът Хитлер, полякът Сталин и българинът Сюлейман Великолепни :) .. а мениджър им е Путко Мафани..

PEYTSCH

Шантиклер ! Ганаец с немското име Бисмарк идва от Косово за да помогнел на държавния клуб цска...

Отборчето от подуяне тази година в кой турнир игра? А козирка, нещо? А защо това отборче не е в регионалните в момента? Само питам. За един приятел.... И пак коментари от фенове на това отборче. Ясно е, че са малоумни, ама па толкова. Вместо да се заврат в миша дупка и да не си показват физиономиите, коментират. Алоооо, смешнициииииииии....Жалкари сте били винаги и такива ще си останете!!!

В това ЦСКА,което придоби/закупи/ емблемата /търговската марка/ на обявеното в несъстоятелност ЦСКА.Закупилото емблемата ЦСКА,което продължава историята на фалиралото.На фалиралото ЦСКА НЯМАШЕ депутати,които да му даряват по 500 хиляди лева,нито кредитори които да му опростят 3 000000,като г-н Спас Русев,нито пък престъпници,които да му подарят 7000000 лева.