17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Лицемерен лъжец! Само след две седмици сте аут от ЕС и скоро ще се подредите за визи, както нас ни бяха докарали едно време хубавците от партията сателит на бандитите от Кремъл. Саутгейт и момчетата се били колебали, ама не излязоха и вкараха 6 гола! И сега що не се откажат от тях? Всъщност англия излиза от ЕС именно заради расизъм по отношение на другите граждани, които щели да залеят Острова! И се оказа, че армията от емигранти я няма никаква , за да се радва на единствения слънчев ден там! Този нещастник ще си остане куха футболна глава, но за жалост деятелите на футбола в България са още по- нагли празноглавци и никой не може да ги премести, камо ли да ги разкара от постовете им в БФС.

Искам да попитам докторът на нанашият отбор “Нашите футболистКИ бременни ли са или са само в мензис?„

Защо въобще дойдохте. Само провокират дебилите. Нека забранят футбола в територията. Да остане само краденето, там сме силни.

Живи да ги ожалиш примадоните...Ние обаче ние Хейзъл не сме го забравили. Пияните наркоманизирани английски фенове също. Английските свине по летните ни курорти също. Тръгнала хърба да се присмива на щърба. Тъпи гнусни лицемери.

Аз не съм расист, и си псувах и черните и белите ингилизи на майка, и затова няма да ме санкционират!!!

Расизмът е глупост, а расизмът на българите е пълна простотия. На базата на какво се чувстват някои наши сънародници нещо повече и над хора, които са доказали с лични качества и високи постижения нивото си. Те и с поведението си показват колко зле са нашите с техните жалки прояви. Заради личните си постижения, заради футболните ни качества, заради икономиката, заради стандарта, заради постиженията ни като общество и държава ли се чувстваме нещо повече? Този мач показа една ясна картинка къде сме във всяко едно отношение.

ми що не спряхте? Нема ако: продължили сет, стига ни надувахте главите.

Тея защо изобщо дойдоха... Като имат проблеми с расизма да си стоят на острова! В България никога не е имало робовладелство и колонизация! А в Англия? От тях дори и Шотландците се чувстват поробени!!

Гарет,не само че не трябваше да се колебаете да продължите, ами да им бяхте набутали още 9 гола, да си знае това тъпо племе, че освен за простотия за друго не го бива.

И двете.

Ако се бяха отказали, нямаше ли да спечелим служебно? Да не бяха излизали, сега какво ми го представя като геройство.

Заради робовладелството, ограбването, избиването и колонизирането на други народи ... Джеимс Кук е имал биолози на корабите, които са определяли дали срещаните племена са хора или не по това дали могат да бъдат обучени да слугуват... и за маорите в Нова Зеландия е казал - НЕ. Факт! После взели на нас морал да четат!

Ама расистките прояви спрямо колонизаторите ли бяха или спрямо колонизираните? И какво са виновни днешните заради действията на пра-дедите си? Това си е чист фашизъм/комунизъм - някой си някога нещо направил и хоп - всички до девето коляно са виновни.

Лъжец!!!

Каквато ни държавата, такъв и футбола и феновете, К,очи,Н@!!!Има ли смисъл да се коментира каквото и да е било, докато не се направи пълен РЕСТАРТ на територията, да се изчистят всички БЪГОВЕ от последните 30 г.така ще бъде и няма смисъл тук и там всеки да си драска простотии и да си чеше егото!!!

От българите по прости плебеи няма, дай на българина да гледа цял живот канчето на други, и винаги другия да е виновен за твова че са ганьовци