17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Че си запалим къщата, да изгори на Вуте плевнико:)))

a китайчетата само щралат на сметалото и им текат лигите... и поощряват колкото може повече санкции.скоро ще имат газ за по долар, икономиката ще скочи с още 15%...

Газпром няма да фалират от това, че не им се показва рекламата. Виж - когато си получат неустойките, може други да опънат петалите. Тези пари, които са взети за несвършена работа нали трябва да се връщат, и в Газпром много добре са си опекли нещата.

Горкият Газпром, ще си спести 40 милиона годишно!

ша цъфне и върже. като никой не купува газта и няма на кой да я продадат.

Горките, живи да ги ожалиш. Ще имат евтина газ и няма да се намери кой да я купува, докато "гордите" европейци ще купуват на двойна и тройна цена от други места. Всъщност, ще купуват същата газ и ще плащат на прекупвачите, ама в Ганьо няма толкова капацитет да го схване, той се радва, че лошите руснаци ще ядат хурката.

60 МИЛИОНА

Двама шефове на Газпром се самоубиха последните дни, включително финансовия директор, ама за разбирачите всичко там е наред.

Вземи ти се самоубий , че с простотията си, тровиш околните!

Очевидно е,че без шалче Газпром ще фалира.Проблем ?

Тц, тц, закъсаха я Газпром без Шалке ! Голям престиж и приходи им носега кварталните мачове във втора Бундеслига. Ей капути, Газпром ако рече да врътне кранчето за Европа и Турция ще минете на свещи и ще ги изгорите за седмица, с след това ще си лягате с кокошките.

“Газпром” се прости с още едно футболно спонсорство - и сега ще фалират !!!

Поздравления,изхвърлете агресори, диктатори, крадци и всички руски болкуци , от нормалния живот! Дано се вразумят, жалко ,че страдат и тези невинни и упорити спортисти! Мислете, когато гладувате,парите свършват!

спестили с а милиони не е газпром е губещия

И кой губи в случая? Скоро ще започнем да четем за фалитите на доста футболни клубове в ЕВропа!

Москалите или ще станат член на семейството на цивилизованите държави или да си гният в кочината!

Смени канала или наркотиците. По-вероятно е обратното.

А ти си го вади от анала и го сложи в устата си , че да си оправиш вкусът в устата