17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Как ще очаквате, ситуация като на снимката в България дори не се отбелязва, а тук червен картон, че и дузпа, че и втори червен картон, небивало, никога не може да се случи това в България с отбора на властта.

Типичното обяснение на футболиер: "Нямам обяснение защо така се получи" :)

Няма кой да ви подпира на запад ... Там е грешката ... В БГ се създава илюзорното усещане, че сте много добри, но в действителност сте много поддържани с пари ... лигльовци такива !!!

Е да бе, а като биха ЦСКА Москва и Ференцварош как беше?!

Защото къде ли викахте, ааа еспаньол не е барса, тез са некъв квартален отбор. Истината е, че понякога доста изпотяват самия гранд барса, че имат макар и рядко победи срещу него. Така чеее, да ви е честита победата, ...ъъъ сори загубата!

вие не но ние да

Генчев , не се тревожи ! Тя цялата ни държава така се управлява ! Близнаци !

Спокойно аз очаквах да паднете поне 4 гола, но ко стана успяхте да ме изненадате приятно :)

Измислен отбор от измислен град!

късмет... шанс....

Обикновено големите футболни спецове знаят всичко и на всичко имат обяснение. Кратуните в БФС правят всичко за развитието на футбола у нас. Запалянкото е обвиняван в какви ли не грехове и упрекван че "разбира " от футбол. Дотолкова "разбира" , че да разбера че 6:0 е най-малкото което "орлите" можеха да отнесат. Когато футбола не се развива и решава на терена у нас а в разните му офисчета и под масата такъв резултат е най-малкото което може да ни сполети. Слаби и некомпетентни треньори ( самоуки в повечето случаи), корумпирани съдии и още по-корумпирани президенти които само се чудят от коя Европрограма да гепят кинти и да ги преперат чрез футбол. Това са хората които осакатяват футбола ни и създават посредствени футболисти. Затова и резултатите ни са такива и ще бъдат такива. По-добре да свикваме с тая картинка, това ще е нивото ни през следващото десетилетие.

Как както и след предният трагичен мач за Лудогорец не намирам в нито една медия дори и лека критика за играта на отбора. Всичко което се пише е просто хронология на мача . Ето това е по-лошо и от самата загуба и въобще не е в услуга на Лудогорец. Аз лично освен националния отбор друг толкова неадекватно и трагично да играе не сам виждал! Не разбирам какво тренират, какви указания получават, но такива отигравания и грешки наистина е рядко да видиш.

Борещият се за оцеляване в Испания разказа играта на нашият шампион.

Нещата си дойдоха на мястото. Отбор, съставен почти изцяло от възчернички и мургави играчи с недотам добри когнитивни способности (например безсмислените и безотговорни действия за червения картон) и посредствени игрови умения няма как да има трайни успехи на международния терен. Успехът срещу ЦСКА Москва въобще не е мерило, тъй като те нямат и точка до сега - пълни аутсайдери. А че такъв отбор с нищо не помага на българския футбол (националния отбор) си е азбучна истина...Но това е друга тема.

Като нямаш обяснение, да ти помогна да започнеш да вдяваш. Като начало, отборът ти няма понятие, как да противодействана преса, налагана от тактически грамотен съперник. Не можете да издържите на високо темпо повече от 10 минути. В игра бяха пуснати тотално неадекватни, за поста на който са поставени футболисти..... Мога да спомена и една камара други обстоятелства, следствие на които ви направиха смешни, ама не ми е това работата.

Никой не е очаквал ли? Наивник!

Не е станало кой знае какво, Лудогорец все още има сериозни шансове да прескочи групата! Хората, които разбират от футбол, знаят, че с всеки отбор може да се получи подобна загуба, независимо дали е най-силния или най-слабия! Във времето сме били свидетели на много такива разгроми, и то на доста по-сериозни отбори... така че искрено пожелавам успех на Лудогорец и се надявам да ги гледам на елиминациите...

А някой да е заложил няколко милиона на изгонване на 2-ма от Лудогорец и победа с 6:0, а???

Всъщност Лудогорец бяха по-добрия отбор и малко шанс им липсваше да обърнат резултата

Това на всеки му е ясно.

Смешен ни е футбола просто ... това е ...

Пацо Тигъра втори път му набутват 6 гола в един мач. Но е национален вратар.

Нормално