Коментари - Гениалният Меси се развихри за разгром на Барселона | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нищо не струва тоя Меси! Аз съм най-великия на света!!! 2-ри е Марадона, 3-ти - бат Бойко! КАЗАХ!

Забравил си Гонзо.

Ако така продължава, Меси ще вземе златната топка за 2019г.

И този футболист не е дори в петицата за най-добър в света !? А Роналдо втори!? Единствено те двамата заслужават да са номер едно !

Втори е Мбапе.

То така беше и миналата година, очевидно е най-добрият както винаги, но гъзолизещите мафиоти намират начин да изсмучат от пръстите си причини да му дават наградата всеки сезон. А това, че я заслужава се вижда и с просто око от космоса. Евала на Унай Емери, който скоро призна за това нещо. А той е човек от кухнята. Той каза: "Всички знаем, че той е най-добрият и практически би следвало да печели отличието с лекота всяка година, но просто не е лошо да се дава на някой друг от време на време". А относно гласуващите футболисти - то е ясно, че никой от тях не желае да има някой, който е с толкова класи над всички тях. Чиста завист. Малко са благородните от тях, които признават това с ръка на сърце. В Тубата има стотици такива мнения на футболисти, който иска може да види.

На Левантета мевантета е лесно, ако ще и 10 да вкарва. Къде го в големите мачове жожето бе, правят го на салата защитниците там.

Същите тези Леванте, които ви биха насред Бернабеу?... ;)

неграмотни джурналя!!!!! Заглавието ви е в стил "неизвестен уби брат си".

Не дават златната топка на Меси, защото ще се откъсне много напред, и после няма стигане. Всичко е политика и пари, особено второто. Иначе всички знаем кой е най-добрият, и как търсят "под вола теле", за да не му дадат наградата.

Плащам над $ 87 на час, работейки от дома с 2 деца у дома. Никога не съм мислила, че ще мога да го направя, но най-добрият ми приятел печели над 10 хил. На месец, правейки това и тя ме убеди да опитам. Потенциалът с това е безкраен. Ето какво правя.......>>>>>>>>> www.Trade46.Com