17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От футболист и то български нищо смислено няма да научим. Този путьо е руска маша и повтаря мантрата, че Америка им е виновна за всичко.

Истински боклук си.

Краден, лъжем, фалшифицираме факти... Изобщо, борим се срещу сатрапа Путин с пот на челата от офисите... Не е леко.. И сега някакъв подлец, ритни топковец ни го забива изотзадзе.. Ще отговорим с мощен хленч и грандиозен гей парад!!!

Не забравяйте кой гласува за Путин кой му дава властта в Русия и неговата политика. Така наречения обикновен руски гражданин.

Погледнете бежанците с какви коли влизат в Бьлгария !Бежанци ли са ?

а какво са бе, глупи божков със самолета бежанец ли е?

Още през 1997 година, младият тогава, Джо Байдън споменава в една своя реч, че Русия може да бъде провокирана единствено с разширяването на НАТО към границите ѝ. И САЩ го постигнаха - бавно, целенасочено и методично. Но дори и те не са предполагали, че ще постигнат голям шлем, т.е. украинци и руснаци да се избиват един друг. Просто намериха толкова алчни и продажни украински политици, които пожертваха народа си, водени единствено от лакомията си и омразата към Русия и народа ѝ, онаследен основно от ВСВ, когато големи групи украински националисти са служили като слуги на Хитлер в изтреблението на поляци, руснаци и украинци, водени от идеята за някаква велика Украйна. Впрочем, почто до началото на 50-те години на миналия век подобни националистически банди са водели партизанска война на територията на страната, тероризирайки украинци, но съветската власт от някакви криворазбрани идеологически подбуди не даваше гласност на тези неща. Нали, уж, при социализма всички са доволни и щастливи. Постепенно съпритивата им е прекършена, Бандера е убит в Германия и повечето са емигрирали в САЩ и Канада. В съвременни условия САЩ използваха реваншизма на останалите живи националисти от чужбина, подхрани ги на местна почва с подкрепа и оръжие и виждаме резултата. Жалко за обикновените хора и от двете страни. След подобна братоубийствена война раните много дълго не заздравяват.

Бил съм в бившия СССР преди ти да се родиш, и не черпя от книжни източници. Бях и в Киев, и оттам знам, че омразата на украинците към диктата на руския царизъм е вековна. Този народ винаги е бил раздвоен в отношението си към Русия. Това не е от ВСВ. Хитлер просто се е възползвал

Браво! Един спортист да се окаже по-умен от стотици политици. Нали така?!

Така е-американците предизвикаха тази война в стремежа си да обсадят Русия отвсякъде! Сега и те ще плащат и то дълги години-т.е. ние!От Украйнавече не става държава!Бил съм там на специализация - в Киев има неща кото наука , а останалото са мужици,водка,простотия,тъп нацоинализъм.

Така е. Идеята да се противопоставят Русия и Европа е от времето на студената война.

Каква война?

Във V box има качен един френски документален филм в 2 части правен от френски разследващ журналист през 2015 г. за революцията в Украйна от 2014 г. Заглавието му е "Украйна - маските на революцията". Изгледайте го и може би ще ви стане малко по-ясно защо се стигна до тази война в Украйна.

Пеев: “За мен лично цялата тази война е заради американците.” Този футболист е играл дълго време в Украйна и Русия. Очевидец е на всичко, и от двете страни. Така че добре е да се вслушаме в думите му. Интервюто е много добро.

Няма да се вслушваме в украинците, които познаваме, ще се вслушваме във футболист? На който са му плащали руски олигарси? А този футболист дали е чувал за геноцида над украинците през 30-те години - Гладомор? Пак ли американците са били виновни или от 100 години в Русия управляват сбърканяци?

Когато мъчиш, може да се съмняват, че си глупав. Отвориш ли си устата обаче, се уверяват в това.

... мълчиш...

Какъв ти е проблема, бе боклук.

Това м-у народната политик, не е като в кварталната кръчма. Украйна не е в НАТО и няма никакво основание за намеса в този ред на мисли без да се предизвика м-у народен конфликт (още познат, като Световна война). Путин не е глупав, колкото и да им се иска на голяма част от хората. Пропагандата ви е изпила мозъците, а ситуацията е малко по различна. Защо обяви война точно сега според вас? - Европа не е готова за война, чисто икономически. Малко хора се замислят, колко струва мобилизацията, логистиката, обурудването и изхранването на една армия. И всичко това в пост-пандемична ситуация изпила ресурсите на Европа. - САЩ няма полза да изпрати войници в Украйна. Те са най-голямата военна сила в света, но руснаците няма да се поколебаят да използват ядрен арсенал, като ответен удър, а от това не печели никой. - Западната спекула силно набляга на неподготвеността и безсилието на Руската армия. Истината е, че тя не е в Украйна. Русия може да приключи конфликта за дни с масов дистанционен обстрел и бомбандировки, без почти никакви загуби. 200000 -300000 човека и 100-тина танка са доста малка част от Руската армия, направете си проучването. Нямам обяснение защо Путин не бърза да приключи всичко. Защо НАТО не реши проблема. Ако НАТО се намеси, държави, като Германия, Италия, Америка и много други няма как да оправдаят демократично действията си. Никой не иска да клати лодката в ситуация на световна криза и да поеме ответен удър, военен или политически, който може да предизвика това. Какво е решението на НАТО - санкции и снабдяване на уръжие към Украйна. Довеждане до патова ситуация за Русия при която те да са готови на смислени преговори. Ако Путин се задържи на власт ще превземе Украйна (ще смени правителството с по-русофилско и ще завземе източните части на Украйна в полза на РФ). Това ще доведе до още десетилетия от граждански войни и бунтове, които има и днес в тези райони. С Украйна за жалост, ситуацията е свършена точно толкова. Милиарди инвестиции и десетилетия на въстановяване ще са нужни, за да стане тази държава част от Европа. За Русия нещата са не по-малко плаче ни, заради санкциите и неспирните военни действия, които ще изсмучат и последните купейки от руските граждани. И двете държави ще затънат до дъното, а хуманитарнта катастрофа, ще е убийствена . По-малко вероятно е Путин да бъде “заменен” насилствено или не от по-благосклонен политик, тип Борис Елцин.

по-грамотно написано,можеше да разбера нещо!

"200000 -300000 човека и 100-тина танка са доста малка част от Руската армия, направете си проучването. Нямам обяснение защо Путин не бърза да приключи всичко". Защото няма как да вкара цялата си армия. Това би означавало да започнат да се настъпват по пръстите. А как ще им се осигури логистична подкрепа - храна, горива, място за спане? Ако трима души нормално изкопават кладенец за 30 дни, не може да се очаква, че девет ще го изкопаят за 10.

Ха ха ха!А бре,къде е оная гнида,руската курва проф.Иво Христов с ник-нейм "Шило"+некакво самарско байраче,бре!!!???Спи гнидата докато блядьовете атакуват родния му град-Киив,бре путко!!!Кой не верва,че тоя 55 годишен шлякатарник(80%) е роден у Киив-справката е уикипедия,бре!Професорче-тебе ше те ебъ скоро-комшии сме у "Лозенец",бре путко БСП "професорска",бре гнидо!!!Ха ха ха!!!

Ама голям идиот си бре Венци!

И ето идва този ден,когато сите рушняци у ууустата ше ЕЕЕЕБЕМ,бре!Гниди русофилистични БГ-та,бре!!!Ха ха ха!!!

Комунизмът уврежда за дълго и поражда омраза и мъст. От век насам Русия се управлява от изроди, избили десетки милиони руснаци и украинци. Сегашният ще задмине всички.

Просто момче - Футболистче, но със свои думи обеснява ситуацията точно както е. Вече две седмици всякакви политилози и специалисти не могат да намерят тичните думи и заливат ефира с клишета и бясна пропаганда (и от двете страни) Който не е живял сред тях или поне няма познати и от двете страни, няма да го разбере. Корените на омразата са заровени още преди разпада на Съветския съюз, дори още от преди II СВ. Но сега е страшно .. и за двете страни. За обикновените хора и в Русия и в Украина . Сърцето ми кърви и за двата народа . А виновните са и двамата президенти. И “Светеца - герой “ Зеленски и диктатора Путин и разбира се с огромната намеса на прекрасната дипломация на най- голямата демокрация США

Пеев, винаги си бил глупак,но сега счупи глупомера.

Защото казва това което знае и мисли и не развява знамето с цвета на дъгата ли?

И аз подозирам американците. Или са заменили Путлер с двойник, или са го чипирали. За какво се мислят блядовете нагли, че ще държат сметка къде ще е НАТО.

Един от редките случаи, когато футболист честно изразява мнението си! Браво за което! Прав е за взаимната омраза, за базите и ракетите на НАТО, за 8-те години война на украинската държава срещу собствените си граждани в Донбас, за убийствата по време на военния преврат през 2014 год. При тези обстоятелства войнате бе неизбежна. Повечето от нас смятат, че това е недопустимо през 21 век, но информацията, която имаме е съвсем оскъдна и на практика едва сега започват да излизат подробности, например, за военни биолаборатории, а един Бог знае какво друго има.

Е, какво браво, че някой изразил мнение - футболист! Всеки има мнение, но това не прави мненията умни или верни?! Какво знае този ритнитопковец за световната политика?! Прост като греда!

Първият, който викна че царят е гол. Защото 8 години "демократите" бяха слепи и глухи, а сега реват "Кой ми сра в гащите"

Хората забравят изключително бързо. До 2013 г в Украйна всички живееха мирно и спокойно. Украйна беше пред подписване на договор за асоциирано членство с ЕС (не пълноправно). Непосредствено преди подписването на договора президента Янукович се обърна изведнъж на 180 градуса и каза, че ще подпише договор с Русия (където избяга впоследствие). Надигра се мощна протестна вълна в Украйна, която се опитаха да спрат със снайперисти и репресии. Над 100 човека бяха убити. След бягството на Янукович, Путин анексира Крим и се обяви автономност на двете републики. И о чудо. Изведнъж се появиха и нацисти (само да попитам ако Кърджали обяви автономия, дали няма да има националисти, готови на репресии). От там нататък всичко вече е ясно. Опити на Украйна да защити суверенитета си, агресивно поведение на Путин, довело до военна агресия. И пак да повторим - до 2013 хората си живееха мирно и спокойно. Докато не се намеси Путин. П.С. Путин се опасявам от агресия на НАТО. Това НАТО, което не иска да се намеси, дори при открита военна агресия!

Или се гавриш? Я кажи какво се случи в Украйна 2004 година? Я разкажи защо преди повече от 10 години в края на отоплителния сезон в България спряха да работат половината топлофикации? Бива да се трол, но българите не са маймуни и помнят повече от 5 минути

Абе да кажа, май-тази радикализация в Украйна е подхранвана от руския режим. Тази инвазия е била замислена доста отдавна. Жалко че не са се усетили украинците и не са ги разчисти ли. Сега плащат за това.

Новина споделена лично от Лавров!

От тук насетне украинците ще мразят руснаците повече от поляците. Защо ли? Защото руснаците им отнеха всичко и ги прокудиха от страната им. Но възмездие има. Ако не сега то след години руснаците ще изпитат същото.

Смърт за руските курви,бре!!!Ха ха ха!!!

Браво на този достоен мъж, който познава и е живял дълго време и в двете страни, за разлика от измекярите писали коментари под мен !

Dir.ru и клошарите ще почнат да интервюират скоро.

Futbolist li e... Mislel bil toi. Tezi NATO bazi hamerikancite edin pat da sa gi polzvali??? Tezi bazi sa tam za da spirat nenormalnoto djudje. Ako gi niama bazite, vijdame kakvo stava. Nikoi nikogo ne provozira, ukraincite iskaha zashtita.

Желателно е да използваш кирилица.

Значи америкаците виновни ,но русия нападна Украина.На руснаците всичко им пречи.Или по -точно на некадърника всеки му е крив.Аз не знам някой да е нападал русия от времето на хитлер.Ама руснаците са нападали всички свой съседи.

Считайки по downvotes, истината боли доста.

Американците му виновни на Пеев, но Путин нападна Украйна. Преди това пак Украйна. Грузия. Чехия. Унгария. Балтийските републики. Финландия. Полша. Що не нападна виновника, че веднъж завинаги да се оправи, а сега отвсякъде го намразиха. Че и руснаците покрай него. Жалък е и пеев, и патрона му.

но статисктиката е измислена , нелогична дисциплина

"Много се говори, че се разрушават сгради административни и жилищни сгради, но чух, че голяма част от украинската армия се крият и крият оръжията си и обстрелват руснаците от тези сгради" таха "воюват" великите укри - крият се в административни сгради, болници, училища и ползват населението за жив щит като терорягите в Сирия. Кой ли ги е научил на това?

Ти платен русоробе..... Познавате се по думи като укри, които ползвате само вие и кухите комунисти.

сириските бежанци членове на ислямска държава прибрани в Украйн не гледа ли репортажа за украинчето Хасан?

Ti sega kvo - oplakvash se, 4e ukraincite igraiat ne4estno li??? )))))) Putinofil4e, skrii se niakade

Руснаците НЕ лъжат винаги. Те ЛЪЖАТ САМО КАТО СИ ОТВОРЯТ УСТАТА.

Но преди туй плюят спермата от устната си кухина,гнидите!!!Смерть всем блядьам!!!

вие евроджендърите много разбирате от тия неща , говориш от опит нали! стига с тия простотии, никой не впечатляваш, а показваш дебилизма си!

Тебе ше те впечатля с "дебилизма",си,бре!Като си го извадя кура от устенцата ти и го завръ у ушенцата ти,бре!!!Ха ха ха!!!

Пореднaтa руcкa подлогa,която опрaвдaвa убивaнето нa невинни хорa и нaмеcaтa в cуверинитетa нa еднa държaвa ,c рaзширявaнето нa Нaто.По тaзи логикa вcички cтрaни ,които ca cъcедни нa ядрени държaви ,трябвa дa cе зaпacят c ядрено оръжие,зaщото ще ги е cтрaх,че cъcедите им имaт тaковa.

НАТО било като фирма за бързи кредити - не може да ти помогне, но може да те фалира -:))

Глупостите за разрушенията в Украйна и Марс нямат нищо общо, и ако не беше дебил щеше да го схванеш. Това е така защото Марс е всеобщо призант, а разрушенията в Украйна има само по думите ат укропропагандата. Това всеки може сам да се убеди от уеб камерите от Украйна които излъчват на живо. Освен това дори и да има разрушения на домове това не значи че са ги направили руснаците. Руснаците разрушават военните обекти, а укро нацистите стрелат по домовете и жителите които се опитват да напуснат градовете

Долен смрадлив путински циганин. Кремълска Клавиатурна проститутка

Ето тук, личи си мургавелата от сой.

Платен русороб, наври си рублите, които не могат да ти преведът, там където слънце не огрява. Само вие платените и промити РУСОРОБИ ползвате думи като укри а не украинци. ПРОДАЖНИЦИ

Браво за позицията, точен си

Не е точен, ,,пилен ,,е.

Кои новини точно гледаше в Русия бе Пеев.

Като гледом сега бандерлюгите ... То чичко Сталин и Берия никакви репресии и чисткш не са направили!?

Те македонците не ни мразят толкова колкото укрите мразят Русия

но пък шиятърите обичат макета истински и заради нас

И, имат възможност да си премерят омразата по ...скалата на Рихтер.

Абе платени русороби ..... Само вие ползвате укри вместо украинци. Смърдите тя се не траете ама опорните точки ви се спускат отгоре. ПРОДАЖНИЦИ

Да обвиниш или чакаш Путин да подскаже.Да оправдаваш убийството на деца с хипотетично членство е грозно.Чечня и те ли в НАТО щяха да ходят

Алеят ана Ангелите..тези стотици деца ги убиха украинските боклуци. Путин даже закъсня много .

Такава "алея" не съществува!Но съществува твоята мръсна уста,курво рассийская!!!

ти гугъл нямаш ли ли не можеш д а го позваш ? Келеш скрит зад име на легендарен войвода си остав акелеш! курва ще викаш на жена си ,ама едва ли и на нея смееш да и кажеш в очите?

Войвода на пачаврите!

Да! И в Грузия и в Чечня, както и в Афганистан, но в последните две не им се отвори парашута!

А разкажи тука нещо за Афганистан! Или тогава си бил в мъдете на баща си?

Бий рушняка по главата-бий,бий,бий!!!А пък после-шибай го у устата-шибай,шибай,шибай!

ходи и пробвай в Харков да те видим,пухльо!

Скивай ся,руска курво недоебана!И тук и там и насам-натам рушняците ше бъдат ебъни само у УСТАТА и за разнообразие у УШИТЕ!Понял гнида???

А за теб си запазил задника? ..ръкоделец!?

Покрайната е по многонационална и от Русия сега. Кръстопът е!! Всякаква семка се е изляла и ,,поникнала ,,там . Да му мислят пановете, маджарите, словаците, ръмъняците и съответните им циганя! Когато руснаци няма да има толкова, че да се набиват на очи, ИДВА И ТЕХНИЯТ РЕД ДА ГИ еб" т бандерлюгите. А и съседните Европейски държави няма да смеят да гъкнат- Америка ги задушава. Иначе, легитимират и завоеванията на Русия- Крим и Донбас. Амин!

Шибай се у устата,руска курво клисарска!!!

Скивай ся-прав е хуя ми у устата ти,курво рассийская!Бууууха ха ха!

Рапай си го! ....Ще станеш гимнастик.

Кремълски ПАПАГАЛ

...пачавра.

Но Русия я бомбардира.

Това е само спец операция според всички закони на международното американско право.

Ми, да!

а не по членство,но с куха картунка няма как да го осъзнаеш.

Футболист и не го обиждай повече! Да живееш в Русия е диагноза за цял живот! И няма лечение!

за едно истинско и честно изразено мнение!

Точно това се нарича психотронна война или промивка на мъзъците с фейкове. Който е учил логика знае че има няколко начина на доказване на правота които не са свързани с логиката. В случаят се използва това че някой си някога си е играл някъде си, и това се използва за да го изкарат експрет по нещо си. Тоя не е бил сега в Украйна но ни обяснява за разрушени домове и други глупости, които нямам как да знае сллед като не ги е видял лично. А за асимилацията на малцинствата/националностите в Украйна която е видал лично не разказва, или е разказал но е изрязано. Там където казва че украинците мразят руснаците, явно е преправяно и е допълнено с обяснението че е сега заради войната, което малко по-долу се опровергава от думите му за 8 годищните проблеми

"които нямам как да знае сллед като не ги е видял лично" - тоест, ако не си видял с очите си Марианската падина, означава, че тя не съществува.

Уважаеми, омраза няма как да няма, другаря Сталин е умъртвил 7000 000 украинци, оставяйки ги на гладна смърт, омразата не е от днес. Да не се месим и да не взимаме страна когато нямаме възможност за адекватна намеса

ти знаеш ли от кога го няма Сталин? ама що ли още се насирате на запад от името му?

Щото е бил по-голям изрод и от Хитлер, но е имал шанса да случи на съюзници

сталин се е върнал, и пак управлява кремъл, но този пут е евреин.

Тъп футболист с промит мозък

Май тъпия си ти. И ограничен. Бай Ганъо

Украинците мразят руснаците даже повече отколкото македонците мразят над. И оттам, който не знае какво е станало в Одеса преди 8 години (а това е върхът на айсберга), трябва да се засрами от невежеството си. И нека провери кой въоръжава Украйна и после да каже, че войната не е Русия-САЩ. Горките Украинци са тъпи пешки в тая война

Врёшь сука-блядь. Иди нахуй цыган русский. Пошёл вон из Болгарии. Научи българския ЕЗИК! Долен смрадлив путински циганин. Кремълска Клавиатурна проститутка Слава Украине! Героям Слава!

Ако беше така войната щеше вече да е свършила

Прав е Георги Пеев. Украйна е поредната държава разрушена от американските изроди.

Ама не вярвам да "хванат" сарказма

Защото няма такъв. Да изброявам ли държавите?

Пеев, къде видя американски бази да са заобиколили Русия? В Монголия ли, Казахстан? Натовски бази в съседство на Русия има единствено в прибалтийските републики. И това не е от вчера. Финландия не е в НАТО. Никой не му е виновен на Путин. Това е неговата армия и тя нападна суверенна държава.

Русия не нападна а извършва специална операция по всички правила на международното американско право.

Паралелът ти е неуместен, защото Афганистан и Ирак все пак бяха диктатури. Тук има демократично избрано правителство. Да не говорим, че става въпрос за Европейска държава

И кой решава кои са "диктатури" и кои "демокрации"? За мен САЩ е най-голямата диктатура в света - диктатура на финансово-корпоративната олигархия, прикрита под формата на фасадна демокрация. А в правото "добри" и "лоши" няма. Има закони, правни казуси, правни прецеденти и т.н.

Абе Салвадор, ти тъп ли си на тъп ли се правиш! Че то американците не са само в прибалтийските републики, ами намвсякъде по света и най-вече около Русия. Що не броиш Румъния, България, Грузия, Косово... А в Косово американците направиха най-голямата военна база извън САЩ. Много по-голяма от тези в Германия. И като си толкова хуманист и "демократ" защо си траеше когато американците нападнаха суверенна Югославия и после Сърбия, където хвърлиха тонове въглеродни бомби и бомби с обеднен уран. Защо гък не каза, когато нахлуха в Египет, Ирак, Либия, Сирия, Судан... Ами какво търсеха в Панама...

Гого, тъп ще казваш на татко си, моето момче. Гошко Пеев твърди, че Путин е обграден от американски бази. Косово(!), България и Румъния нямат сухопътна граница с Русия (основно познания по география). Грузия не е член на НАТО. Фатката "около Русия" не означава нищо защото около 1/6 от сушата на земята може да означава почти всяка точка на света. Преди да плямпотите глупости поне опитайте нещо да прочетете и да вденете нещо.

Намерили кой да питат от руският сайт-дир бг… дето всяка втора дума му е, “по мое мнение”. Русия и Сащ са съседни държави ако не знаете, не е причината в умрелата база на нато в Украйна…

Да така е, Москва беше някъде в Аляска