Коментари - Георги Петков не скромничи: Заслужавам да съм "Футболист на годината" | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

на този пенсионер му се превиждат големи награди.От един мач не се става № 1

У нас има един истински футболист и това е Димитър Бербатов... Другото всичко е халтура.

Плащам над $ 87 на час, работещи от дома си с 2 деца у дома. Никога не съм си мислел, че ще мога да го направя, но най-добрият ми приятел печели повече от 10 хиляди на месец, правейки това и ме убеди да опитам. Потенциалът с това е безкраен. Направи го..>>>>>>> www.Trade46.Com

Абе щом иска...па да го направят! Догодина друг...

Типичен джоревец, добър футболист, но какъв пример е за младите.

Смятайте, какъв футбол имаме, щом... някои взеха да се виждат като Футболист за годината заради спечелена... купа на България, а други ги... "натискат" по презумпция, защото били... млади:)))?!? Някой да се позаинтересува, кои са печелили през годините тази награда особено тези, които са я печелили, играейки във вътрешното първенство и дано види, колко е... "напреднал" футболът ни:)))!!!

Трагедията е голяма в футбола. Чудят се кое е по-малкото за тази награда. Десподов е млад и нищо не е постигнал все още, но бъдещето е пред него и му пожелавам са излезе по-скоро от блатото бг футбол. Урсула спечели купата с антифутбол и поредната порция циркаджийски номера. Никакъв морал и феърплей - не се и съмнявам че е крещял да му чупят крака а Десподов , не може да се дава на такъв човек тази награда.

Откакто Владо Стоянов се контузи тежко никой от вратарите не заслужава такъв приз !! Категорично !!

Дава го като Роналдо, и защо, че не опази вратата при мача с Кипър?

тази година за съжаление камбуров или петков заслужават десподов му е рано не е пораснал

Та ти, някадърнико, във всяко друго първенство би бил с отдавна приключила кариера. Кариера в аматьорските нива. Когато човек си повярва е много лошо. Като оставим настрана нищожните футболни умение, като човек този е едно нищожно, завистливо и кекадърно същество!

Аз съм по- добър и от Буфон.

Ти си плюнка.Десподов не лъже,че ти искаше да му счупят крака.И още нещо-много си дърт за тази награда,на Десподов ще му върви повече.Весели празници на всички честни българи!

Огромно израстване на Антониос Стергиакис и му пожелавам трансфер. ============================================================== Защо му пожелаваш трансфер бе Жоре? Славия донор на големите отбори ли ще е? Няма ли тя да се стреми да стане голяма? Грешна политика на всички български отбори с изключение само на Лудогорец.

Тъп селяндур!

Скромен, но за сметка на това вежлив

Урсула е анти- на всички добродетели, които носи футболната игра..