17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Празника е троен. Забравен е Байряма. И по един фес да им се прати от Дубай.

И аз мога да ги джиросам, пич. Смех до полуда.

Лелееее, тези скъсаха да прехвърлят акции. Не разбирам от бизнес с футбол, но тези направиха голямо медийно шоу.

Приятелю, наистина е шоу с прехвърлянето на акциите. Плаче ми се, че управлява държавата ни.

Честит байрям на всички от Геренбахче. БГ ви се смее.

Честит Байрам, левскари !

Абе защо всички заподизрени в огромни престъпления винаги изчезват и с години са в медиите, вместо пред съда? Попов първо да докаже невинноста си пред съда и след това да джиросва. Няма никава логика, ако е откраднал много милиони да притежава каквото и да е. Па макар и някави акции без стойност.

Свирков требе да пусне жената и щерките на околовръстното, да изкарват пари за издръжка на негрите...

Престъпници, клиенти на про Кура тура-та, избягали за да не бъдат опандизени стават медийни звезди, жиросват и “спасяват” бъдещето на един клуб със съмнителна ре-путация и скромни възможности, колосална трагикомедия и подигравка със святото име на Левски.

Е че то сега като са в боко акциите, кой знае за седмица колко още дълг е натрупан към сегашния. Добре му го подаде черепа.

Васил Божков много яко се гаври с гувядата.

Голямо театро се разиграва в цирк Левски- "ще дам акциите на Тити Папазов"," ще джиросам акциите на Бойко Борисов", " ще джиросам акциите на Наско Сираков другата седмица".

Хора на които да нямаш вяра.Това са те!

наглостта!!! Тези т.н. олигарси са нагли и гадни безмерно! Сак може, доказанш престъпници, избягали от Закона, да се изявяват ежедневно в медиите и това да определя новините за деня!!! Явно, безсилието на родната ни прокуратура им дава нелепото самочувствие да агитират вместо от затвора, от някакви луксозни имоти в Дубай... И това "радва" нещастните фенове на говедата от Гейарена.

голями задници от тези двамата не съм виждал.Даже и да са прави в отношението си към ББ,кои са те та да се опитват да клатят държавата,да си играят с чуствата на футболните привърженици и всичко останало.Ако ви стиска елате тук и се разберете в съд или както едно време поканете противниците си на дуел.Не заслужавате никакво уважение,не сте извървели още пътя който вашия противник е изминал!

Левски по наследство ще стане собственост на шейховете от емирството

Левскари, честит празник! Само ЛЕВСКИ!

Честит празник българи!

Честит празник на българската писменост! Дано най-после да се приеме закон за националните герои, за да не може повече ВЕКОВЕНЪ ИДИОТЪ да позори в България, Европа и Азия името на Апостола.

Майсторе, аз бих казал Честит 106-ти Рожден Ден, Левскари и Честит Празник Българи!!!

Съгласен, но без запетайката пред Левскари:-)

ВЕКОВЕНЪ ИДИОТЪ ще е вечен, за да бъде на държавната хранилка. И да я няма България, ако тук стане Турция – к-урвите на всички власти ще го прекръстят на "Баязид Светкавица", ако е Китай ще го прекръстят на "Мао Дзедун".... и така вовеки, защото кръвта на к-урвата вода не става.

Ключовата дума е "може". За да стане това следва Боко да се откаже от тях, с което всъщност ще признае, че досега е бил техен законен притежател... Т. е. ще има още гаври с отборче то на Шиши и Боко

Честито Рамазан Байрам на Наско Сираков, Тити, Баджека и всички лефскари!

Свирков ще забие последния пирон в ковчега на този криминален клуб.

Как е възможно клуб на олигофрени, спонсориран от престъпници да носи името на най великия българин?

Да ви джиросат манафите, от няколко седмици ни занимавате с криминални типове, които се гаврят с името на Левски.

Спомнете си какво говореше съпругата Раева само преди няколко години, когато и бе платено и започна с някакъв партиен "сондаж", как плюеше възхваляваната сега от съпруга и Сираков власт. После стана шеф на федерацията, спонсорирана от добиващата и изнасяща злато и други ценни метали компания. И ... мълчание, мазнене, чупки в кръста, похвални слова. Интелектуалният, артистичен и спортен елит се продават и търгуват народа си за смешни пари. Едни пируваха с Мултигруп, други слугуваха на СИК и ВИС, на корумпирани до крайност политици и ... повечето ги захвърлиха и унижиха до крайност. Но не признаха грешки, не поискаха прошка ... и сега затъват в схемите на престъпници. Горчиво на "усвоилите" крадени пари - те ще са презрените един ден! Да живей България!

Попов първо да научи как се джиросва, вместо да организира комедийни представления.

На какво си фен? На Търговския закон ли? Тоя отворко ББ от Банкя не смее да се подпише по въпроса. Обиден бил . Да чете търговския закон или да се обърне към съда. Към съда, не към ГерБАджиков.

А пък и ако вземеш, че ни кажеш за какво да се обръща към съда!

Ако Георги Попов не е любезен, да се съобразява дори с "мълчаливо съгласие", за да пази реномето на ББ, може да не направи нищо повече и някой ще отиде до съда или ще се подпише - я Бойко, я фен, я миноритари. Ако Попов е твърд, съдът относно собствеността на акциите ще бъде реалност. ГЕРБ пишат 10 години закони в парламента и все изненадани от тези закони - сякаш за първи път ги осмислят. Обаче Попов е умен. Търгува човекът. Любезно, ама ще си получи каквото иска.

Покрай всичкото говорене на "спасители" имаше няколко ключови факта - "усвоените" от Пеевски "безусловно дарени" пари и вметката за предложени от офшорна фирма милиони. Странно, но никой не разрови как, кой и защо предлага милиони и ... еуфория, спасителна стихийност и ... мълчание за милиони. Акциите "дарени", офшорните пари - премълчани, бушон-параван (пореден) и ... смрад, поредна тъмна сделка и компромис с мръсотията на заграбили милиони. Кой предложи офшорните милиони? Отговорът на този въпрос е разковниче за много истини, а "съгрешилият" да го обяви никога няма да отговори, защото знае какво ще му коства. А защо и как никоя служба не се разрови ...

Да го духате Герберски капути гнусни.

Честит Рамазан Байрам на Павел Колев и всички лескари! Весел празник!

Някой тук наясно ли е какво точно значи джиро? И че в електронния свят, в който живеем, вече не се използва. Моля някой да ми обясни как се джиросват безналични акции...

Акциите са налични (хартиено временно удостоверение с описани номера на акциите).

Виж Търговски закон членове 316, 317 и глава тридесета

Иначе казано "Jk напусна този свят." Споко, не е умрял. Да се разбира - влезе в интернет. Хартиената акция е за по-ПИцифчни случай. Търси я в Швейцария, на Кайманите. Ако искаш масовост - централния депозитар - там си като с въглища - много, масово, прашни и черни - съдържат предимно въглерод. И диамантите са въглерод - имай ги за ценната книга акция на единствения ПФК "Левски" АД.

Тия смешници продължават с внушенията, че акциите са на Борисов! Дори и Дъртия смешник Герджик се отказа от тези глупости!

Ами на Борисов са си бе герберски минетчия.

Да ти направя и на теб един ми@ет, а

Ами кретенче червено. Щом са на Борисов , как Попов ще ги джироса на Сираков ?

Е нали трябва да има НОВИНИ, СЕНЗАЦИИ! Тъпи журналета!

Те са кухи, бе! В тези акции няма една кинта. Кой “купува” акции без покритие. Пълна измама, нов-гледан цирк.

Дарението на Пеевски помага да се отложи мъртвата хватка. Той е помагал много пъти на Левски", каза Папазов. Това което се криеше, излезе наяве.

Честит Байрям на всички левскари,върнахме на бял кон Доган (сопола) в ФК Левски,държавата ще налива милиони,чрез каймаклар ефендито дебелян Леевски и оня арнаутин Боко джиросания

Айде и милиционера измамник се появи, тези като мравки трябва да ги смачкаме

Браво Жоре, Да го духа капута от Банкя.

След "клъстер", научихме и "джиросвам". Сега ще го слушаме и четеме всеки ден!

Ей!!Всяко чудо за три дни,толкоз помни българина. Забравихте изобщо смисъла на всичко това! ВБ каза,че ще ги предаде на този,кото му ги е дал. Не се отклонявайте,а и парите взеха т.е. нямат право на никакво оправдание каквито и локуми да разтягат титита,митита и т.н. Каквото Сам си направиш никой друг не може ти направи!

имаше България при комунизма. Комунистическите възпитанници взеха 4 място в света. Капитализмът и скапаната колониална демокрация попиляха и футбола и всички спортове, както и държавата.

Сега има 3 отбора със съмнителни съдби: "ЦСКА-Литекс", "Пеевски - София" и "ЦСКА - Левски 1948"... Това ако не е комедия?! Аз сега си гледам Bayern - Eintracht...

тези хайдуци баярабар с главния управляващ са срали в едни гащи. Боклуци

Трябваше да ги джиросаш на Гриша Ганчев, нали сте от един отбор ,,мутри-мафиоти,, а това ЦСКА,Левски вече е минало...ще ви сложи и на вас едно - сф. :-)))

Гледай си делиорманския мангалски отбор.

уевскарите у в-група

Защо Попов ще джиросва? Не трябва ли настоящият собственик да ги джироса?

Защото не ги е приел ! Ако ти джиросам ипотекирана изгоряла къща , недъгава жена и 8 чавета ще ги приемеш ли. Боклук червен.

Попов си е настоящият собственик, тъй като сегашното джиро е направено незаконно, не на гърба на временното удостоверение, т.е. имахме един медиен цирк и нищо повече. Попов си е соственикът.

Пак ли Диков ще ги разнася? И д и о т до и д и о т а!

На мен ми е итнересно как ще извъртят нещата с финансирането и плащането на задълженията? За ЦСКА и Локо Сф държавата обясни,че са часни дружества и не може да се меси и също така е длъжна да спазва законът и да ги приведе в ликвидация... Да видим сега на какви мотиви ще се позове... Ако ставаше въпрос за ДЮШ-да ,на да се наливат милиони в някакви куци коне събрани от плажовете на Африка...НЕ!

Сега разбирам публиката на ЦСКА, която скандираше : ББ пе......,пе.......

аре стига сте ни занимавали с ритнитопковски простотии! има много по-важни неща от футбола в България и за българите!

Български футбол??? Какво? Има ли такова нещо... или е грешка :)

"Бившите" комундета какви мазни баници са! Само го вижте този галош!

Галош ама милионер....от нашите пари....

тъп, тъп галош

Най добре е да ги джиросаш на катафалката която уеФскарите погребаха ЦСКА...иначе, мъка, държавна помощ и пак мъка...Евро и БГ идиоти...

Ми нека се гърчат! Толкова им е акъла.

Надеждите на синята общност са в най- големия организатор на стриптийз в "Левски". Дали няма да сложат и нещо розово към екипите?

Вместо да се подпомага детския и юношеския спорт,пари се наливат в мега стадиони,които да се напълнят 1-2 пъти в годината,плащат се яки заплати на футболисти от Африка и Южна Америка,да забавляват една малка прослойка.Абсурд и безсмислие в бедна България.

Къде що имаше ,,куци коне,, минаха през УеФски и Цфка-СФ...пране на мафиотски пари...

ПРИПОЗНАХА ВЪВ ГМО ЦСКА-СОФИЯ БАЙ КВИЧЪТ ПОНЕЖЕ СЦКА 1948 ВЛЕЗНА ВЪВ А ГРУПА И ГМОТО ЩЕ ЪТРЯБВА ДА РУПА ЦЕЛИНА ЗАРАДИ ДДСЕТО НА ЗАХАРНИЯ БОС ОТ МИКРЕ

Егати неграмотното говедо.

Ей Попов, насран си до ушите. Джиросвам ти моите дългове. Няма отказ. Получаваш ги.