17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не се хабете, няма как да бием в тези два мача и да се класираме на Европейско първенство, нека сме реалисти, просто нямаме футболисти за големи мачове.

Ако некой верва, че имаме шанс да бием и да се класираме, е по-луд и от перуката и сливенския ром заедно. Закривай бе!

Ако България все още е същата кочина и се управлява от същите шопари, мога само да пожелая успех на Исландия на европейското. Ако поставим шопарите на място и почистим кочината си, имаме известни шансове. Но не със същия треньор, разбира се. Това важи и за братята румънци . Поздрав най-сърдечен!

ЖурналЯстите вече започнаха да правят сметките и ако станем европейски шампиони, какво ли щяло да стане..... Ку-кууу , слезте на земята бре! Май ще е най-добре да не ходим на Европейско с този куц отбор, само да се излагаме.

Що бе направихме хикс с косово.

Никои не ни очаква....

Абе мисля, че ще ги бием и накрая като се класираме, ще станем Европейски шампиони. Португалия станаха европейски шампиони, но преди това ги бихме и ние, което автоматично означава, че трябваше да бъдем европейски шампиони на предното Европейско. При всички положения следващите мачове трябва човек да ги гледа напушен за да му е весело независимо от резултата. :-)

И тях ще бием. Стига Лечков да е шеф.

ние да не станем европейски, а след това и световни шампиони?

Абе бойко защо в Румъния ще се играе, нали са изостанали, а не на твоя стадион бойко.

Гладна кокошка просо сънува. Само лудите могат да мечтаят за класиране.

Не само очакват, но направо си и треперят. Мисълта, че ще се срещнат с нашите колоси, направо ги побърква ....

Шок и ужас в германската преса - "Възможно най-лошия жребии", "Екзекутора на Люксембург пристига", "Равен с възпитаниците на Дерменджиев е равносилен на колосален успех" ....

Даже и да класират, какво? Хората да ни гледат сеира и излагацията. Татуирани, гелосани, хилави слаботелесни куци и спънати коне. Махмурлии след нощния запой в някоя чалготека? Мърди, влачещи се на терена като сополи. Хора без чест и достойнство. Национални предатели. Там, на такъв форум се играе на живот и смърт, а не все едно си излязъл на разходка...По- добре тия резилици да не се класират, а да отиде някой по- добър отбор...Всъщност...То...По- слаби от нашите балерини май няма в Европа. Щом орките от Косово ни направиха рошави, какво да говорим

Тъкмо ще си оправят головата разлика.

а на финала кой ще ни чака? То е ясно че т'ва турнирче го печелиме. Въпросът е кой ще има късмет да се падне в другата половина, за да стигне до полу финал.

се сетя как ни одрънкаха англичаните насред София, а си мисля, че те на са по-силни от Холандия и Германия, направо ми се изправя малкото коса дето имам. Направо ни чака двуцифрен резултат, естествено не в наша полза.

Да треперят още и Бразилия - европейски шампион на Южна Америка, както и Асенчо таксито и Тони Найка ... Пускай Преслава и закривай направо...

Еее, не. Тъкмо си помослих, че най-после сме се научили да не правим сметки, а да гледаме мач за мач, защото сметките все криви ни излизат.

Може да се класираме ако другите отбори играят с по 5 човека и без вратар....иначе нашите ще трябва да тичат а пък това е трудна мисия за тях.

Голям късмет извадиха унгарците.

аф

Ебаси петъчният хумор! “Това ще предизвика огромна еуфория” и “ ще има море от фенове” хахахахахахахаха . Откъде ги копаете тези списвачи, бре?

аф

Да ти кажа, по-малкп стресиращо ще ми е да гледам следващия конкурс за Мис България.

Тази статия ме разсмя. Как може един отбор, който се мъчи да влезе от задния вход в Европейския шампионат, да има шансове за класация?