17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Една от големите грешки беше спа.Не може да се дават точки без състезание.По голяма грешка от това обаче беше Абу Даби.Първо Люис прескочи завоя защото макс беше до него и реши че ще го изхвърли като в Саудитска Арабия...не беше наказано но това накрая беше ужас някакъв.Не може да нарушаваш правилника толкова грубо.Върху маси е имало натиск да подпомага губещия от двамата за да стане по интересна борбата за титлата.И наистина последните три завоя решиха битката само че стана много грозно.При отмяна на резултата в Абу дано и спа шампион би бил Люис.Но пък ще стане още по грозно.Затова ще анулират резултата от Абу даби,ще оставят маси но ще му вземат част от отговорностите но това е половинчато решение.Трябва целият процес да бъде променен но без маси.

Просто не им отърва че Хамилтън загуби титлата

Интересно дали Марчин Будковски ще се успее в тази роля.

Да анулират състезаниет веднага....щом Маси оплеска нещата,да направят шампион спечелилият Силвърстоун песоглавец и да свършва тази идилия.

Сега да видим....колко хора по веригата ще ,, изгорят ,, заради тъмно зеления

Всичко трябва да е в полза на съра

И да сменят името на Абу Даби, Хамилтън пак ще си остане прецакан.

А дали е Абу Дали? Дали не беше Абу Даби? :)

МаФИА!

Цялата Ф1 стана безинтересна. Не я гледам.

Направиха всичко възможно да бутнат негъра от трона и някой трябва да опере пешкира и в случая е Маси.

Истината че новия шеф на фиа е слаб и не знае какво да прави. Много по вероятно е маси да си запази работата но ще му отнемат част от отговорностите и решенията ще бъдат вземания от няколко човека. Същевременно чарли уайтнинг никога не е допускал такива груби грешки. Поне не помня нищо подобно а гледам формула 1 от 30 години. Аз смятам че Майкъл Маси е просто неспособен да си върши работата и трябва да бъде сменен.

И Чарли Уайтинг или друг преди това кога е изпадал в такава ситуация за да знаем дали ще направи грешка? Истината е, че Маси е тъп и се прецака сам. Можеше да остави до края колата и така да си завърши и никой нищо нямаше да му каже. Или ако толкова му е дремело за шоуто да беше спрял състезанието за да сменят гуми и мерцедес. С това решение както го нагласи беше ясно какво щеше да стане в последната обиколка

Всички, които не помагат, бутат, служат и т.н. на не-белият сър ще трябва да си търсят работа.

Колко месеца им трябва да разследват, за да видят дали са спазени правилата? Ебаси правилата, ако им трябва 1 година след състезание за да разберат дали е по правилата.. В крайна сметка затова са сложени хора за директори, защото правилата не могат да обхванат всеки възможен казус и някой трябва да вземе решение. И всичко които обясняват как е трябвало състезанието да свърши зад кола за сигурност, по-добре да се насочат към кърлинга, на другите ни се гледа състезание с коли, а Всичко това се прави за да угодят на егото на Джанго, който е свикнал винаги да толерират него и отбора му.