Коментари - Глас от играчите: Новак се застъпваше за нас, но ние не го направихме за него | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От https://www.worldometers.info/coronavirus/ Bulgaria: 4672 deaths / 1 million population Australia: 104 deaths / 1 million population Мдаааа, много е зле в Австралия. Затова моля ви, не идвайте тук.

Австралийци, сър. Част от новите 38 измислени полови човечета.

Отдавна са вдигнали мерника на Ноле евроатлантическите гейтаци! Тон за песен даде Големия Брадърс когато го изхвърли от турнир, защото се опитал да "убие" някакъв прислужник с топка за тенис.

Съветвам те да зиглвдаш видеото в youtube и тогава да говориш.... Аман от разбирачи, ей!

Решението просто показа, ченправилата са за всички без изключение Много правилно решение

Тенисът и феновете загубиха от това глупаво решение. Ваксинираните също се заразяват и разпространяват ковид, що за простотия. Да тестват играчите с пср друго решение няма.

Дано Джокович да реши никога повече да не стъпи в Австралия... Това заслужават.

Няма проблем - след още няколко буустъра ще четем за членовете на тази асоциация.. в леко тъмни статии без право на коментари. Не е като да бъде прецедент, въпрос на време и брой инжекции

Как никой не бойкотира турнира и да покаже открито несъгласието си. Всички са си насочили вниманието на материалните облаги.

Не му е виновен на сэрбина.Куп изисквания погазил и сега другите криви.Айде нева нужда.Друг път да не лъже и крие ,а ако не изпълнява условията да не тръгва.Лошото е , че е съзновал нарушението си, но е решил да пробва "ако мине".Да ама не мина.

само едно ": Не иска да се трови както милиони други хора с псевдоваксини!

има да го подкрепят, какво има да се застъпват..... хай холан вече с този простак. Няма какво да му се чудите. Или е ваксиниран или не е... Или е нещо средно....нещо като джендър. Да си ходи на село тариката да се прави на велик.

АТП са едни корумпирани, платени боклуци! Вие от АТП някаква медицинска организация ли сте, че си позволявате да "съветвате" тенесисистите да се ваксинират или сте едни продажни помияри?

Световната тенис асоцияция забрани всички турнири в Китай, задари съмнителното положение с една китайка! Редно е сега да забрани Аустралиан Опен докато в тази страна стане нормален реда за живот и да няма никакви забрани за пристигащите тенисисти. Миналата година ги тероризираха с 14 дневна карантина, а тази ги депортират! (Не е само Джоковвич, за другите просто не се пише!) Така, че моля Австралийското правителство да забрани турнира в своята страна, а не да се демонстрира какъв концлагер си организира на своя континент! Иначе АТП трябва да ги изхвърли орт всички тенис събития, докато се оправят.

Ами да се застъпят и да откажат участие в състезанието ! Ама тези пари са си голяма печелба! Да ама колко ли от тях си мяслят, че без един класен израч е по-- голяма възможността да се печели!

Сега ще се види от какво е направен Ноле. Дали ще се пречупи когато започнат да го настъпват по портфейла му или ще остане прав и здрав.

АТП се държаха като п. Асоциация на играчите, която не гъкна и не предложи подкрепа. Джоката отдавна им е казал, че не стават. Голям шампион беше третиран като обикновен престъпник. Скандално!

Глупости на търкалета! ДА се застъпваш за очевиден лъжец? Глупаво! Очевидно е, че излъга за заболяването си с Ковид през Декември. Нито го обяви тогава, нито е спазил карантина, а обикалял Белград, давал интервю, че и до Испания ходил. Мисля, че в Испания правят задължителен тест при влизане(така хванаха Надал при връщането му в Испания). Щом не са го хванали, значи е нямал.

двуличника се опитал да маже

После ваксинирането не било дискриминационно, всеки имал бил право да избира и т.н. алабализми... да ви пикая на измислената демокрация и цивилизация.

Ако не е назобван редовно, тогава го признавам като Терминатор и започвам да го уважавам.

Стероидния Надал не харесва този коментар.