17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тук 3 млн, там 15 млн, другаде още 10 млн и хооооп...говедата дължат над 30 млн и няма да върнат нито лев в следващите години. А един техен палячо, шеф някакъв, се изцепи, че месечно им трябват 1.5 млн, с уговорката, че само ще взимат, но няма да връщат нищо...и ще трупат нови задължения... И докога така, крайно време е да се затвори обора на Гейарена...

Мръсната червена сган започна много да надига глава.Същото се отнася и за политиците. А млъкнете малко, че ще се наакате, сган проклета.

ДинаМУУУ

Срамна история.. не си ги искайте, даже им дайте още. И другите дългове им платете, и данъците, и режийните.. заради "огромното значение" на тоя мангалски клуб от Подуене, криещ са зад името на Апостола..

Тия са си във фактически фалти. Само бавят неизбежното. Хубаво, старите дългове ги отлагат, разсрочват и не знам си кво си, което за никой друг нормален търговски субект не е възможно. Текущите финанси обаче хич не ми се струва да са добре. Ако не си намалят издръжката и бюджета хич не ги виждам. Приходите дори и на отбора с уж най-голяма публика в България са мижави. Закрепват положениеот с някакви спонсорски договори, които те зи спонсори надали го правят съвсем доброволно. Приходи от Европа няма, а това е единственият вариант за що-годе за балансиране на бюджета. Няма и да има, докато не започне да се работи професионално и се разкарат всичките хрантутници. Левски /да не забравями и т.нар. ЦСКА-София/ са всичко друго, но не и футболни клубове. Съществуват само и едниствено, за да задоволяват нечии интереси и те в никакъв случай не са тези на обикновените им привърженици, за чист футбол и спорт и дума не може да става. Вече няма интерес към тези отбори и не знам какво толкова го е страх Тиквун от има-няма петстотин лумпена и да не позволява тази гавра, а просто да ги остави и да си фалират както си му е реда.

Позорно, още по-позорно, най-позорно ... позиция на ръководство и фирми, с вземания от ФК "Левски". Дори спортния директор Гонзо плащаше заплати от лични пари ... трябва тотална революционна промяна и във футбола и в икономиката,

Тия им опрощават дългове. Софиянски се хвали, че е уредил стадиона без да плащат нищо и не били отбор на власта ба симамата!!!!

За уефски всичко е възможно. Ех, ако беше ЦСКА никаква прощка!

Така ли се чакат 3 милиона - да платят когато си решат?

И то без да плащат лихва!

да, ако ги дължиш на Черепа, даже отрицателна лихва може да има :)))))

Т.е. ако черепа ти ги дължи, сори

Закривай!!!!

И като сте строили толкова много съвременни спортни обекти, що се хванахте да работите по този недоносен обект, дето хем няма да ви го платят, че нямат пари, хем ще се излагате като единствената фирма в света, построила трибуна на стадион през 21 век, на която зрителите ще слънчасват или ще стават вир-вода, в зависимост от капризите на времето.

Защото са им отказали други фирми,а тази са я натиснали,те затова )) Или са им дали да строят нещо друго,в замяна ще правите безплатен ремонт на Герена,тоест имате да взимате,а ние имаме да даваме ))))

Закривай обора!

бг говедото от микре

Бае Ганя

Ми, то си е ваше бре, индианци подуенски, също като Черепа :)