Коментари - Глобиха Кирьос с 15 бона за... мастурбация с бутилка (видео) | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да ма прощават тенесиситите, ама по-скучен спорт за гледане е само крикета...... скука скука скука......

Каква джентълменска игра е тениса, като участват жени които са плувнали в пот и издават животински звуци при всеки удар?

Tova cigane taka I ne se nauchi da se dyrji prilichno na korta!

Видно от възвратно-постъпателните движения, може да се заключи, че първичния му полов белег е недостатъчен за извършване на стандартно проникване при съвокупление.

Тоя и нашия няма да ги бъде и тва е!

Откога клатенето на шише с вода се счита за мастурбация?! Само болните мозъци на англичаните могат да го измислят! Толерират педе..астията, а клатенето на шише - не. Ами ако си разбърква шейк така, пак ли е мастурбация?

Това, че някои болни мозъци виждат маструбация, не значи, че е така... Ама кой за каквото си мисли.

Никакво чувство за хумор! Пошегувал се човека. А тези дето трошат ракети. Замерват съдията? Те сигурно са по-добри... и още повече този в случая се гъбарка с камерите. Кой обича да го снимат постоянно? Сега ще са по внимателни: ))))))

Тенисът е джентълменска игра и такава трябва да бъде. Кирьос си има склонност към проява на простащини и беше крайно време малко да му свият перките. Ако иска да е като Благо Джизъса, да се ориентира към друг спорт

Андре Агаси по едно време се опита да въведе педерастки чорапи в тениса, но за щастие малко тенисисти му се вързаха и тая мода затихна.

Тениса може да е бил джентълменска игра ама в края на 19 век както са били и другите спортове моито са били аматьорски. Джон Макенроу беше един от големите джентълмени само дето крещеше като психопат и чупеше нонстоп ракети