17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А защо цицито и бащата не са глобени

Само да предположим, че треньора на Медведев подвикваше така, както бащата на Циципас. Представям си какви глоби щеше да отнесе от съдията. Щото е руснак и за него не може. За Циципас е друго. Руснаците може публиката да ги освирква, все едно са в село Подхуяне на футболна среща, а не на турнир от големия шлем. Може. Щом е да загробим рашките - може. После му кажи, че било честно отсъждането и нямало намеса на съдиите.

Само глоба ли !? Ега ти и неразборията, да крещи като изоглавен на съдията и - глоба! Трябваше моментално до ги изритат от турнира тая самоходна, ватена кокила!

Ти не си циклоп бате, ти си напълно сляп. А лошото е , че си и глух- щом не си чул постоянните подвиквания на тате Циципас. Извинявам се , ти май си гледал друг мач - простено ти е. Кух си като мандолина!

Трябва да глобят Циципасите и съдията, а не Медведев.

Трябва да глобят съдията, защото не даде наказание за коучинг! Боли ги, че Медведев е перфектен, и може да победи зомбираната овца. Затова не допуснаха и Ноле. Този турнир е предопределен, срам и позор! Никога повече турнири в Австралия!

Сигурно имат основание за тази глоба. Никой не спори; такива са правилата. Мен обаче никой не е в състояние да ме убеди, че съдията е бил прав! Напротив! Затваряше се очите и по тази причина ситуацията се изнерви. За него санкция ще има ли?

Не харесвам Медведев въобще, ама Цицито дразни супер яко. От години тенисисти сигнализират за коучинга, ходи по сто пъти до кенефа итн. Щом казват че Медведев е прав, защо го наказват тогава ? Не става въпрос ни за 12К ни за 200 К нито за долар и 20. А ако те изкара извън релси малоумник съдия идиот, в следствие загубиш мача заради това?? Крайно време е технологиите да се намесят. Онзи надрусания болнав дето си бърка в гащите, редовно сервира по 4-50 секунди. Ноле го изхвърлиха заради неволно удар, а федерер за същото нещо остана без реакция. Да ти се.ра на морала и етиката на тази мафиотска паплач дето управлява тениса. Просто не могат да преглътнат факта че дойдоха едни нахакани пичове от изтока и им показаха как се прави ;) е това най ги боли.

Браво на Медведев. Поздрави на глупавите аборигени. Боли го руснака за 12 000 долара. Важното беше да изкара парата, при това в правилната посока. А този смешник съдията въобще трябва да го изхвърлят от АТР. Какво ще кажат за Крьос, например колко пъти напсува и публиката и съдията, ама нещо не виждам глобата. Ама вярно бе, Медведев е руснак - това разбира се е основание.

Tsitsipas, tatkovo meko laine mirizlivo, protivniak or vsiakade...

Северноазиатския простак да се изгони от първенството.

А кога ще накажат Татковото и Татко му, като тези подсказванки при тях са редовна практика?!

Браво на Медведев. Поздрави на глупавите аборигени. Боли го руснака за 12 000 долара. Важното беше да изкара парата, при това в правилната посока. А този смешко съдията въобще трябва да го изхвърлят от АТР.

Малко му е. Да се научи на уважение, на култура. Много дечица им подражават.

Какво ще кажеш за Крьос, например колко пъти напсува на корта и публиката и съдията, ама нещо не виждам глобата. Ама вярно бе, Медведев е руснак - това разбира се е основание.