Коментари - "Гнусна съдийска гавра". Раева атакува БФС, но размисли и изтри написаното | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Едно 40 годишно приятелство! Гласувайте отново!

Да, Круз /Секо/ от Лудогорец беше за червен картон, но питам за какъв картон бяха Кордоба, Краев, Рикардиньо? Ами Уелтон? Той за какъв беше? Научете се да губите, бе хора! Ако не са тези лумпени по стадиона, ще хванете ръка, ама друг път.

Аз се интересувам какво е състоянието на Томислав Русев, че снощи беше запалил бутонките в "Пред стадиона"? Беше придобил Подуянски тен от яд и мъка, глупакът. Съдията му виновен, те не могат да играят, тъпанарите, съдията ....ами дето през цялото второ полувреме ги вардеше като, че ли играят балет и всеки контакт беше отсъден във вреда на Лудогорец!

Оня еничар свиреше за чалмите и то яко ги буташе напред

Тая какъв парцал е!

Илианче не се ядосвай миличка. Приготвил съм ти черната ланга да те успокоя

Сираковица какво се е разревала? Сините идиоти от 7 (!) години не са побеждавали "Лудогорец". Нито в София, нито като гости.. Просто нещата си остават същите. Явно идиотите имат фобия от "Лудогорец" Не знам какъв рев ще има когато и ЦСКА ги опраска следващият кръг. Щото "добрият старт " на сините ....се изразява в победи само над опашкарски отбори.

Илияна беше най-добра на задна прашка ... От опит го знам.

много ме радват когто загубим - "съдийска тесла" Когато победим - как противниковия отбор ачете по-високата ни класа с изказвания като "по-добрия победи" Хайде малко да вземе някой път пример от достойно загубилите и да се изкажем и ние подобаващо, а не да търсим вината винаги някъде другаде, но не и в нашата къщичка.

Тая много компетентна стана на тема футбол. Я да види ,че Левски този сезон не е победил никой от първата половина на таблицата и тогава да реве само за съдите.

Раева се е сетила за едно 40-годишно приятелство, заради което сега съдиите се гаврят гнусно със всеки, който играе с оняград. Показно беше и с мача с Ботев в Разград, където съдията беше брутален и дори даде да се играе накрая до гол, за да не паднат ментаците на домуса. Ама нищо де, то ще има разкритие в Европа, може и още вдругиден датчаните да ги загреят за Фенербахче с 2-3 гола.

Раева, гледай си гимнастиката и не се бъркай в далаверите на мъжа си, че ако БФС и държавата свалят егидата от "онеправдания" ви клуб, одма фалираш и ти, барабар с мъжа си. Федерацията ти също. Мангизите за разкош, хазарт, изкуствени цици и тям подобни глезотии ще секнат и ще трябва да излизате на квартира в Обеля. Който от сравнително читавите отбори не ви хвана, той не ви би. Щото съдиите са ви виновни. Не могат да ходят по терена след 70-тата, пък все голове в последната минута вкарват. Майстори, ама на бет-овете.

На Илиана може много да ѝ знае устата, но с което се е захванала го е докарала до успех. Така, че да ѝ дават креслото в БФС, защото до тук ги видяхме, че за нищо не стават

"светинята "Георги Аспарухов" хахахахахаха :))) А когато "ПеЛЕфски" многократно НЕ остана без лиценз (и в момента е "под условие", поредното, макар че не е ясно какво е условието) именно заради "40-годишното приятелство" и че синчето на председателя на БФС беше част от отбора на Пеевски и Черепа въпреки очевидният конфликт на интереси, тогава проблеми нямаше, а? Раев и Раев тогава не си изпускаха нервите да ругаят бащицата от БФС във Фейсбук, нали?

Няма по-големи шизофреници от тези! Отборът им е фалирал и е единственият такъв, който все още "държавата" крепи. Уж играели срещу Литекс, пък на всеки мач срещу тях пълнят стадиона и го имат за дерби?!?!? Шпалири правят всяка година на Лудогорец?! 40 годишното приятелство, което гласува за същото БФС от което сега реват. А специално в този мач трябваше още първото полувреме да са с човек по-малко! Наглостта в тази територия е присъща на най-големите идиоти, тарикати и псевдо звезди!

Айде, айде, на чорбата нали държавата им подари стадион.... Я, се поинтересувай колко трябваше да се бръкнат от ЦСКА за терена и прочие... А, колко комунални сметки им опрощаваха в миналото.... Левски си плати стадиона за разлика от чорбарите! И това бяха много пари. Стадионите са доста скъпи съоръжения

Когато човек не знае нещо не е срамно да си замълчи, или пък да пита, а може и да прочете (ако може). И двете ти твърдения за стадионите са напълно неверни! Но разбира се вие така сте свикнали- не е важно какво става в Левски, важното е на другите да им е зле!

Кой ти е наговорил тези лъжи? ЦСКА си плати стадиона, а държавата въпреки това става съсобственик. ПеЛефскарите не плащат НИТО ЛЕВ за стадион, откакто видният мошеник (и, типично, пелефскар) Стефан Софиянски им го хариза - поредната държавна помощ за милиционерския отбор. Това за "комуналните сметки" вече е откровен идиотизъм, но от почитател на Пеевски и пребиване на хора с боксове и чукове какво друго да се очаква.

Платил стадиона?Вие даже и наем не плащате,нито консумативи.Сами таксата ви за смет е няколко милиона,но я плаща МВР.А парите за сектора без козирка,ги извадихте в куха сметка.

Има бе, ти си доказателството!

Хахаха, Въпросната е титан на мисълта

Може много да ѝ знае устата, обаче възроди гимнастиката от прахта. Най-добре да ѝ дават БФС, да го работи и след 5-10 години ще станат нещата

Типично говеждо поведение!

не се заплесвай по футбола скъпа глей си там фигурното пързаляне.

Перфектен съдия Изобщо не се хвана на лиготиите и на двата отбора.Гледайте английското първенство-мъжка игра ,без спирания за щяло и нещяло.

Какво са й виновни съдиите че Левски не е вкарал ни един гол?

Тъпа