17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Google непрекъснато плаща от $ 27485 до $ 29658, за да направи снимка в мрежата от вкъщи. Присъединих се към това действие преди 2 месеца и спечелих $ 31547 през първия месец от това действие. Мога да кажа, че животът ми се подобри напълно! Погледнете го какво правя .....www.Selfmax5.com

Саутгейт да НЕ става РОб на маймуните, а да почва да ги убива както Англичаните убиваха негри и завзеха половин Африка до 1960 г. Тогава англичаните бяха МИЛИОНЕРИ и взимаха пари и стоки от негрите, БЕЗ да плащат. Расистите- негри и Ислямистите араби да бягат НАДАЛЕЧЕ от България и Англия.. Когато негри и араби умират, България РАСТЕ. Христо Ботев и Васил Левски са убивали ТОЧНО негри- маймуни. Може да видиш снимки от Баташкото клане от 1876 г. как турци и негри убиват българи

Бях на мача в сектор Б. Нищо не се чу, ма нищо. Дори се чудехме защо спират играта. Да, сигурно е имало няколко платени хулигани които викаха. Всичко беше постановка. Ясно беше 3 дни преди това че Англичаните си правят реклама и че ще има сеир на мача. Ясно е и че някои Българи са взели пари за виковете си. Интересно как никой не ги видя, или изгони от стадиона -стюарди, полиция...

Нагли, арогантни мръсни хора са англичанитеи в преносен и в пряк смисъл. Това е доказано една от най-нечистоплътните нации и с долни души. Отделно са безкрайно прости, къде търсят расизъм там където няма почва за него, за да има расизъм най-малко две раси трябва да съжителстват заедно, а в България няма други раси. Тия преди да дойдат обявиха че ще има расиски истъпления, а дали те мръсниците не са ги подготвили. от друга страна 1-2 на фона на цял стадион не са показател. И накрая да си погледнат скапания вмирисан и алкохолизиран народ и после да коментират другите.

Това е политическо мероптиятие. Расистки прояви има навсякъде. След време ще разберем кой и защо ни спретна този цирк. Видимо е че медии и футболисти бяха предварително инфирмирани и настроени за тази постановка. Англичаните винаги са били лицемери.

Плювате по англичаните, но те си решават проблемите. А ние си ги създаваме.

Решават дръжки , я виж с колко е скочила престъпността в Лонодн , от как стана Лондонистан , Поинтересувай се и за "груумиг" бандите , които вилнеят из Острова .

Най- доброто нещо, което някога можеше да се случи на ЕС , беше решението на англичаните да се разкарат от ЕС!! Затова, че ни натресохте комунизма ще ви е малко всичките да се печете стотици хиляди години в пъкъла!

Незнам за англичаните, ама германския тим е 80% чернилки- арийци. Но го няма мустакатия...

Само да подчертаем, че 3-ма от 24-а играчи не е в никакъв случай 80% а около 7 пъти по-малко - 12% А сега бягай да си учиш урока по смятане, защото като пораснеш ще те лъжат и в магазина, и в заплатата и ще водиш още по-мизерен живот с тези познания. И особено със самочувствието да даваш акъл, след като обикновена сметка те затруднява толкова много.

Ей баси нагледците кой пороби цяла Африка половин Азия кой ми говори за расизъм че сте избивали хората не като пилци като мухи , наглост

На майка им в британския гъз

А по вашите стадиони това е ежедневие.

Свети Радан и Елена как я забравиха тази гадост да ни я турят в резолюцията... ей пропуснаха да ни окалят малка... да им благодарим за снизхождението.

Колко години имаше забрана за английски фенове да излизат от Англия по Европа и да посещават мачове. Хиляди бяха със забрана да посещават мач. Това беше национална трагедия и взеха мерки- с полицейщина и образование това петно и срам го промениха значително. Това беше резултат и на мизерията от 70 те години когато влязоха в ЕС и бяха доста зле. Впоследствие се осефериха и икономиката при Тачър тръгна и футболното хулиганство постепенно намаля. Сега с облекчение искат да се отърсят собствените си кошмари щото какъвто расизъм там имаше ние на идея си нямаме.

Явно им харесва и си го просят... Изватеняци!