17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ха-ха. ФРАНЦИЯ уМира...

не е вярно, че няма ексцесии... Вандалите са осквернили паметника на Де Гол.

"Алжирски фенове събориха статуя на генерал Шарл де Гол. Полицията използва сълзотворен газ ... арестувани са около 200 души."

С тези играчи и с този треньор всеки отбор ще бие ЦСКА,но между другото коефициента от ЕФБЕТ дават 1.3 за победа на ЦСКА и 12.0 за победа на Черно море.Дали не са продали мача?

убийците на двете скандинавски туристики в Мароко са осъдени на смърт чрез разстрел...

какво ли биха казали Наполеон и дьо Гол

каквото биха казали Хенри VII от Англия и Густав I Шведски

А чичо Адолф?

"Ексцесии за щастие нямаше", но снимките говорят друго... държава в държавата...

"Проблеми обаче нямаше, а 2500 униформени се грижеха за реда" - лелеее, съвсем се оляхте, диреци, с фалшивите новини - защо не каже за бунтовете и погромите, извършвани от алжирците във Франция: - след мача с Бряг на слонова кост - 43 арестувани, жена загина, пометена от автомобил на "запалянко", а бебето и с травми - след мача с Нигерия (полуфиналите) - повече от 280 арестувани - затова са били необходими 2500 полицаи.....

извършени, не извършвани...

Ужас. Във Франция има всякакви, само не и французи А ние се жалваме, че тук циганите са се увеличили.

Горката стара Франция.

и сенегалците да бяха били пак същото щеше да е само, че кюмюри.

Да се смеем ли или да плачем?! Те това е Франция днес!

Мръсна арабска сган!

Evropistan..vapros na vreme.Blagodarenie na evreite.

Не разбирам... Според Дойче Веле всички мюсюлмани са около 8% от населението на Франция и броят и влиянието им е силно преувеличен. А се оказва, че само алжирците са 8%. А мароканците и тунизийците? Сигурно са поне 3 милиона общо. А сенегалците? Че половината отбор на Сенегал беше роден във Франция. Като гледам, само в Париж и предградията черните африканци са над 2 милиона. Като теглим чертата ще излезе, че мюсюлманите са поне 15%, а араби и черни африканци са около 20% от населението на Франция. Така че прогнозите, че във Франция арабите и черните ще станат мнозинство около 2050-2060-та година не са лишени от основание...

"Във Франция живеят над 5 милиона етнически алжирци, около 8% от населението на страната." - както се казва в поговорката - това което сам си направиш никой не може да ти го направили. Франсетата са си набили такъв чеп с тая сган че едва ли го разбират сега , ще го разберат след време по трудният начин.

разбират го, вече го разбират. Като живеят 5 млн алжирци, някой сметнал ли е колко милиона Мароканци живеят, понеже и те не са малко? абе изобщо францизи има ли в тоя Париж егати.

Немам думи.

Записах детето да учи арабски, като поотрасне да му е по-лесно из западна Европа.

на цигански, че може пък да остане в Бг