Гол в 99-ата минута спаси Лудогорец от домакинска загуба срещу Ботев

"Жълто-черните" бяха на секунди от първи успех от шест години срещу шампиона

Обратно в новината

Коментари - Гол в 99-ата минута спаси Лудогорец от домакинска загуба срещу Ботев | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На Домуса драмата му е,че трябва да плаща цяла година заплати на играчи които му трябват само за 2-3 мача за квалификациите за ФЛ, останалите да предплатени и титлата капарирана. Така ще е докато Борислав Михайлов и кохортата му са на власт. После се чудят защо футболни колоси като Ч,гора и Косово са непреодолими...

Я си представете, че съдията т.е. Домуза реши да се играе до победа. Какво щеше да е продължението?

Трудно е да играеш срещу отбор зад който стой цялата ,съдиискп колегия..цялата алкохолизирана футболна централа..

у тоз лудогорец има ли поне двама бели за цвят? за българи не питам

10 мин допулнително време... съдията май си е игрл за лудогорец

Мръсен селски отбор.Взеха Тодор Неделев,за да го държат на пейката.А в Ботев щеше да играе.

Бате ти Тошко Неделев да не е там насила? Нали е там заради парите, които му дават, ако не иска може да се махне винаги

Че не може.Има договор,ако не знаеш.

Митични пари в Лудогорец.Плащат добре само на чужденците.Космонсвта отиде в петия в Гърция и ще взима по-висока заплата отколкото в "хегемона".

Взеха Сонко Сунберг, ще вземат и най-добрия български халф, Краев. Обезкръвяват по този начин противниците. Много механизми за унищожение на българския футбол с откраднати пари и с наркотици от Завет. Лудогорец е раковото образувание в крехкото тяло на българския футбол. Решение - да се изреже заедно със сегашното управление на БФС, което е метастазата. Винаги купени съдии - и сега недадена очеизвадна дузпа за Ботев и продължение до гол.

От 50те години насам ЦК на БКП с решение много рядко се допускаше други отбори освен подпираните ЦСКА и Левски и всички най-добри играчи играеха там,сега разликата е само че когато има капиталистическия Лудогорец на един олигарх любимец на американците и когато изпитва затруднения бива пак по същия начин толериран а съдийската свирка спира да свири за Левски и ЦСКА само тогава ето затова вече не гледам футбол

Абе 90-те и Литекс беше в тройката А сега от над 10 години едно и също

Браво, само 10 минути продължение!? Добре, че Лудогорец вкара гол. Иначе продължението можеше да отиде и на 30 минути. Как така Лудогорец ще загуби на собствен стадион. Именно, затова, предлагам, в нашето първенство да няма първо място, то ще си бъде за Лудогорец. Всички останали да се борят най-много за второто....

Продължение до гол. Като не водят понякога им дават по 10-12 минути продължение.

Предлагам преди началото на всеки сезон шампионските медали и купата да бъдат официално връчвани на проекта от Делиормана, за да могат да се концентрират върху мачовете в Европа. Останалите отбори да си цъкат за квотите за ЕКТ и оставане в групата. Така е най-справедливо спрямо зеления български колос.

Поредното престъпление в българдкият футбол. Поредния подарък за тумора Лудогорец. Е как при това положение да има успех български отбр на международен турнир. Как да има национален отбор. Вече 12 години едно и дъщо. Вече 12 години копаем дънот

Нормално. Мачът щеше да се играе и до 167-та Мин., ако рязанград не бяха вкарали. Отделно, сигурно щеше да има и поне 8 червени картона за майните. Точно поради този тумор ще участваме на всяко европейско и световно. На плейстейшън...

Да се смееш ли да плачеш ли?Съдията Красен Георгиев -ако е толкова некадърен не е за Ефбет лига,другия вариант е да е взел пари.Толкова очевидна подкрепа за Лудогорец.Спорна дузпа,недадена такава за Ботев и гол за Лудогорец след изтичане на добавеното време.Да не се чудим защо Лудогорец се смъкна от Шампионска лига,през Лига Европа,до Лига на Конференциите.

Точно за "ефбет" лигата си е. Щото смятай какъв "бет" удар са направили тези "еф"-ове, които са заложили на 2:2 във 98-та митута, при обявено 7 минутно продължение и 2:1 след изтичане на 97-та.

Щяха да играят две продължения по петнадесет минути до победата на великия Лудогорец.

Петев е за гонене. Тъй като явно всички съдии са им треньори.

Много съм доволен от резултата, защото финансово спечелих от този мач, понеже се доверих на прогнозите на този сайт, който позна хикса: http://prognozi.free.bg

не ме обиждайте, не съм купен и не се продавам, само домакините още преди мача ме помолиха да свиря правилно и да внимавам в картинката щото бога, не бе...БОСА гледа отгоре. Та тъй, свирих честно само каквото виждах, но аз лично като съдия, нямам право да вкарвам голове.

Споко....!!! "Лудогорец", винаги.... ама винаги губи, когато трябва(шефа, каже)...!?!?

Не съдете съдията и той е опечален кахърен , че не добута до победа на Лайногорец.

Въобще Лудогорец да ги направим почетен шампион и въобще да не се чудят как да ги подпират, то дузпи ли не бяха, фалове ли, продължения ли, платени журналисти ли. Нека да гледаме останалите, а за протокола ще е ясно, че "по-добри от тях няма".

Спирайте това смешно първенство! Докога ще гледаме голове на Лудогорец от дузпа и такива в "последната" 100-тна минута. Прилича на детския мач - Играем до гол.

Този съдия е престъпник, защото отне победата на Ботев Пловдив. Първо даде несъществуваща дузпа на резаните, не даде чиста дузпа за Ботев. Накрая просрочи и даденото 7мин. продължение без никакво основание.

А нали трябва да си върна инвестицията.

- Тренер, колко минути остават - До гол момчета

Браво на съдията. Изкара си кинтите. Изпълни поръчката.

Лудогорец няма да са шампиони тази година. Докараха се дотам посредствения Десподов да им е половин отбор. Ама и него вече го няма.

Затова ще се моля, тия некадър ни ци да ги спукат в Европа!!! По същия начин!!! Много дузпи за европейците и никакви за тия ле ва ци!!! ....ако ще някой от играчите да избие с две ръце от голлинията!!!!

Българите... Крнефа на европа, мразят се и се убиват - само между тях си, видят ли чужденци, облизват им ануса

Представям си съдията как след гола с облекчение свири края на мача с блажена усмивка.

Съдията,защо при 7 минути продължение е дал 9? Явно мачът се е играл,докато Лудогорец не изравни,това е поредния купен съдия от Киро гела!

Не съм гледал мача но само като видя че голът е в 99-тата минута ми е ясно че съдиите са дали продължение до гол.По принцип съм гледал мачове от А група където половината полувреме не се играе а съдията вдига 3 минути продължение.Сега 9 явно за да могат орлите да изравнят.

Тея жълти тъпунгери още малко да бяха удържали.

Тъпунгер е баща ти дето те е събрал с лъжицата и натъпкал в на майка ти дупката . Олигофрен !

Съдията вече се потеше.А и нямаше ситуация за нова дузпа .Реши да заложи на изпитаното,в Разград да се играе трто полувреме.

Ново правило в бг-футбола: играе се до гол за Домуса.

И тъжно и смешно...

Бфс:Ботев 2:2

Защо не дадоха 20минути продължение.Пак свириха в ущърб на Лудогорец .

Кур за БФС и за кренвиршите.

Текпетей - център на просветата.

Е зашо мачът н епродължи до гол за птичките?

Пак съдиите играят за Делиормана, вашата мамица мръсна разградска !!!!!!!

Голямо тикане беше дюспи продължения руки у наказателното