Коментари - Голът на Винисиус от всички ъгли - реакцията на Клоп и леденият Анчелоти | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Определено доста крив удар и после мънкито засече.

Двама италианци преебаха сезона на Клоп това са Конте, Анчелоти

Просто като атакуваш трябва да вкараш и180 минути да държиш топката няма ефект

Ван Дайк се гъзи , а Тренда пак не знае къде да застане .

НБА бейби, сокера е мъка и скука!!!

Сега и тази победа ли оспорвате??? Резултата трябваше да е 2:0 а не да говорите глупости! Кралете се завърнаха, това е положението. Искам да попитам къде е сега Стоицата от Харманли да коментира, скри се като плъх, той си мисли че френският ром МПапето ни е разклатил, бухахахах?! Дон Флорентино има поне 5-6 опции за позицията на цингето. Добре че няма да дойде - при това никога, пропусна шанса си ! И все пак, респект към Ливърпул , ние не търсим под вола теле и сме над нещата! Да живее Дон Флорентино и Хала Мадрид!!!

Gugnelid

Като напълно неутрален зрител ще ти кажа, че за мен Реал не заслужаваха да победят - постна игра и основно рушене на играта на другите. Не че това не е тактика, но все пак във финал на Шампионска лига се очаква друго. Ливърпул от друга страна нещо наляха гипса след може би 30-ата минута и така и не се отърсиха до края. Обаче... победителите не ги съдят, така че честито на Реал!

"...Ледената му физиономия не бе прекъсната дори и от прегръдка на човек от щаба му. В секундите след гола татко Карло, както е неговият прякор, проведе разговор с Тони Кроос..." Човекът от щаба е синът на татко Карло - Давиде Анчелоти.

Gugnelid

Пак че не е Пинокио :)

Toпката мина през крака на Бензема и лекичко се отклони към голмайстора който пък беше в тоя момент зад защитата!

Нужда от качествен офталмолог или ще си пуснеш видеото от линка в статията, за да изгледаш от всякакви възможни ъгли, че просто много ти се иска да беше така...

Просто, един мноого скъпоплатен театър, нищо повече!

Опита се да шутира... но стана страхотен пас. Иначе ВАР не го показаха щото щеше да се види ясно засадата, ама след първия отменен редовен гол щеше да стане множко...

Защо да стане множко. Като не са редовни головете.... това е!

VAR провери гола - чист гол. Това, че някой го боли от тази загуба, на никой не му пука!