17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо цинизмите и откровенните глупости на недорасли тинейджъри не се изтриват? Обидно е за истинските фенове на клуба. Направете нещо, за да не страда имиджа този клуб.

От както Лафчис "пое" Левски, този клуб дърпа назад и само назад...

Сега остава отворен въпроса с десетте милиона дълг......

Левски се управлява от бандити и техните пионки. Какво по-нормално нещо в една нещастна бандитска страна?! Весели празници!

Само Левски и тесни п ...ки !

Чорбарската наглост и безочие нямат аналог във вселената. Идеално място, където престъпника гриша ганчев да създаде урода Литекс-Етрополе-София. Но трябва да призная, че безгръбначността на чорбарите не спира да ме изненадва. Да станеш евтина на някой, който те шиба при всеки удобен случай, изгаврил с е брутално с 8:0, а ти да му лапаш патката с апетит, е това вече е да си безобразно мекотело. Да ви е сладко припознавачи. Лапайте смело и не се притеснявайте, че ви еат отново.

Колко е тъжно да си левскар....

КЗЛ!

Никой няма да плаща милионите заеми на Уефски. Ще последва съдбата на онова ЦСКА през 2016 и ще бъдем свидетели на фалит, ребрандиране и припознаване на Уефски. Същото като със сегашният Литекс - София.

Добър ден, оранжеви отрепки!!

ЛС идва от Лесни обединен със Спортист, Спартак и Септември. С-то идва още от "слабаци", а Л-то от /\айно. Мелезът е на път да бъде затрит от лицето на земята.

Стига бе, накендза се....

Динамо-Спартак-Спортист ще прибави и едно Септември към името си. ще се наричат след нова година Динамо-Спартак-Спортист-Септември. остава и Венци да слее Слабия с динамовци и всички софийски отбори със "С" ще са при Динамо. и това, ако не е генномодифициран хибрит здраве му кажи. иначе се смеят на чорбарите. говеждите действия са на принцип "присмял се Хърбел на Щърбел".

Клети подуенци, един съвет. Обадете се бай хой и Лукойл веднага ще поеме любимия на целия народ уефски! Така ще бъде отбелязан и ВЕЛИКИЯ гол на ВЕЛИКИЯ гунди в приятелски мач на Англия! Може да вземете за треньор и палячото тити. Така цялата държава ще застане зад подуенския отбор. Името може да бъде уефски-лукойл при септември!Костов и буш са ви дар от ЦСКА!

ще бъде Левски септемврийско знаме

лелелеее каква новина

Мутро ченгеджийски превъплъщения, огледален образ на държавата на вожда..

Сега Боко, Сталийски какво ще правят????

Как така ще се върне в БФС?? Та това е конфликт на интереси! Отявлен привърженик на говедата отново ще създава прецедент в независима организация като БФС... Това е нечувано в нормалните държави! А и въпросът с над 30 милиона лева дълг на говедата все си остава открит!

Допускам,че можеш да четеш. Но от коментара ти е ясно, че не разбираш това,което четеш! Колев не е напускал БФС, за да се връща! Грубите ти писания доказват, че ти си говедо, а не други хора!

Мафиот до мафиота... Футболисти плява. Смешен роден футбол.

Интересно, един човек води два отбора в една и съща дивизия. Ако бяхме нормална държава, спортното министерство отдавна щеше да е отрязало финансирането и отнело лиценза на БФС, ама...

За Гриша Ганчев ли става въпрос?

"Левски - Септември"....не звучи зле.

Обора от Подуями го чака фалит.