Коментари - Големият финал в Мелбърн: Поредна крачка към величие или дълго чакана смяна на караула? | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тениса не е това, което беше, няма величие вече, много е скучен. Няма я харизмата.

НОЛЕ най Великия в тениса за всички времена!

напротив играе технично играе красиво и най вече безпощадно!

>> в крайна сметка до финала достигнаха двамата тенисисти, на които букмейкърите даваха и най-големи шансове да го направят. В началото на турнира не беше така. Най-големи шансове даваха на Джокович и Медведев. Циципас бе някъде на трето място, доста след Медведев. Ако Джокович е в кондиция утре, титлата твърдо ще е негова. Но все пак и той е човек, не винаги успява да е перфектен, а Циципас е в много добра форма. Циципас със сигурност е по-удобен на Ноле спрямо Медведев. На Ноле давам около 80% шанс за победа утре.

призовавам ДЖОКОВИЧ да спечели купата и да я подари на ПУТИН в знак на ПРИЗНАТЕЛНОСТ и ще е отговор срещу наказанието на баща му ДАНО МОЯ ПРИЗИВ СТИГНЕ ДО НЕГО

Къде му е Олимпийската титла? "Велик" симулант, злобар, скучен тенис.

Идемо! Нема начин Ноле да пропусне пак да нашляпа мелеза

При жените Руски финал,а при мъжете- балкански!! Супер!

Руснак?Руски байрак?

Комшиите взеха купата :))) Браво, браво! И ние също бяхме там, макар и не чак толкова блестящи. Хубав балкански турнир, ха-ха-ха

Написаното за Синер не е вярно обаче. Автора се е пооплел в лъжи. Циципас водеше с 2 на 0 на Синер, после Синер почти го обърна, но не смогна за 2 на 3. Един от малкото мачове, които гледах. Доста добра форма показа.

Ти си ебати и зомбирания русофил.

Недей така, Цици също ни е комшия, ще се обиди, че го дискриминираш ;)

Страхотен финал ще бъде и дано Ноле победи

Балкански момчета. Айдеее!

Дано Циципас спечели. Играе красив тенис. На Джокович ме стигат толкова тштли

И къде точно е красотата в неговия тенис? Безкрайни разигравания докато принуди другия да сбърка. Красотата на играта беше в играта на Федерер. Умен, техничен и изящен във всяко движение.

И двамата са абсолютни мошеници, но русо-гръкът е малко по-арогантен. За Ноле съм.

Да живее България ! Да живее Русия !

Ти си ебати зомбирания продажник

А федерер като е толкова умен, техничен, изящен, перфектен, защо изяде боя от Джоко и Надал ? Значи нещо не му е достигало, двамата са били по-добри от него. Важното е кой печели, а това са Надал и Джокович, не федерката.

на Федерер олимпийската титла ? Между другото, точно в тениса, олимпийската титла няма никакво значение.

Точно, Джокера е тенис робот. Играе на сигурно, докато другия сбърка. Игра на нерви. Само Алкараз веднъж му намери цаката и го отупа, без Джокера да може да си го върне засега. За мен Алкараз е номер 1. Атрактивен тенис и побеждава. Не гони титли, играе за играта. Жалко че испанчето го нямаше на този турнир, щеше да се види кой е номер 1.

С теб сме, Джока!!!

Циципас трябва да си повярва, да играе агресивно и да не търси бързи уинъри в играта, и ще отупа Джокович. Напоследък психиката на Джокера му играе лоши шеги. Видя се на полуфинала.

Друг път.

НОЛЕ ШАМПИОН!!!

И Рузия защо бе джендър недоклатен?

Джокович е професионалист и играе за много пари. За Олимпийска титла какво ще получи? Нищо. Той си има спонсори, те диктуват къде да играе срещу много милиони. По-добре с много милиони и титли от шлемовете, отколкото с олимпийски медал без пари. Никой не играе за слава в днешно време, всеки иска големите пари. При него има много разходи, така е и при много от топ професионалистите. Затова всеки си има програма и играе според нея.