17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Почти като Кубрат реагира, нали?

"Астматикът" от Норвегия вече е изтрезнял от "лекарството" !?

Гледах го многократно - попречи, макар и невлоно. Имаше минимален контакт, но точно толкова, че щеката на руснака да бъде избутана между краката му, а там вече той сам си я затисна и счупи с коляно. Та норвежецът вина няма, но пък ако не беше там, руснакът можеше и първи да стане, все пак онзи му бутна ръката.

Много спорно.Това леко докосване беше , когато руснака се опита да го изхвърли извън пистата . А къде започва финалната права ....Дали тоя инцидент не беше преди нея. Болшунов става и за драматичен артист.............

Г-н Филипов,не разбрах - Вие гледахте ли състезанието? Докосване имаше на последният завой,преди финалната права.Да, но това е "контактен спорт"- не е балет. Случва се -макар и не умишлено. Да не забравяме, че руснака ги бие цял сезон норвежкият национален отбор - но с една щека, да правиш финален спринт - няма как да стане.

Ако изобщо няма други състезатели по трасето винаги ще е първи! Това не му е за пръв път -спомнете си какво се случи след един друг негов загубен финал. За някой може и да е изненада, но не и за мен. Може би защото аз зная какво прави Болшунов когато не бяга по белите писти. Поддържа формата си като влачи по площадите, и налага с помощни средства хора по площадите - той е офицер от "Росгвардия"- наученото от тактическата подготовка за "работа" срещу демонстранти го прилага доста успешно на белите писти.

Не разбрах добре поста: "контактен " спорт е хокея, бокса - за ски-бягането не съм чувал да е контактен. Ако действително е така, защо наказаха най-невинния в ситуацията? Нали точно заради контакт? А че руснака ги бие цял сезон -норвежци и финландци - ако не на трасета, то продължава да блъска и след финала - когато е загубил, разбира се- има доста кадри от предишния му финал, който също загуби.

Я , гледай пак, защото явно не си видял добре. Няма никакъв контакт между двамата.

Така правят големите,еваларка.

Така е ! Браво на спортиста! Но дори в речника не открих какво значи "еваларка" !