17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ноле е велик спортист, евала и дълбок поклон.

Гришо дали гледа и слуша какво казва Джокович ?

Не е нереално, а твърде нереално. Федерер, който те мачкаше на сервиз във всеки свой сервиз гейм, незнайно как забрави, че сервизът му работи и в трите тайбрека, и при 40-15 на свой, който затваряше мача, като ти даде четири поредни точки. И се игра точно пет сета и до 12:12 и тайбрек в последния, колкото рекламодателите да не влязат в зона, с контра. И честно, и почтено търчахте 5 часа без никакъв зоб.

Браво на Джокера, публиката беше гротескна, накрая даже не ги поздрави.Заслужи си победата.

Честито на победителя! Честито и на победения! И двамата бяха страхотни...Не мога да разбера обаче, защо сякаш цял свят е ЗА Федерер, коментатори, публика, близки, познати...и само аз бях, съм и ще продължа да бъда за Новак...За мен той е най-добрия в момента...оптимална възраст, оптимална форма, оптимална мотивация...страхотни данни за тенисист и един добър треньор до него. Честито!

Ноле, поздравления Невероятен симпатяга!!!

Федерер си е виновен, че пропусна да вземе критично важно точки. Но и Джокович е велик. През цялото време публиката подкрепяше Федерер, направо е невероятно как Джокович успя да запази хладнокръвие и да излезе победител.

По догодина ще стигна Федя по титли от шлема, а Ноле ще ни мине и двамата...

Какво да направи Федерер, като не може да спечели важните точки ? Връща Ноле в мач

нереално е как Федерер те връщаше постоянно в мача. Ч е даже имаше и куриоз той да иска ястребово око заради теб!

и кво

Chefo77

Не е куриоз. Федерер винаги е бил джентълмен.

Федерер показа феърплей в случая,за да не останат съмнения ,че топката е добра.Джокович и Надал биха постъпили също така в този момент.Затова са толкова големи и тримата в този спорт.В такъв финал нищо друго няма значение,освен самата игра и честта.