17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много талант и още повече селски тарикатлък. Не помня някой друг от големите с толкова неспортсментски прояви. Шумахера на биатлона.

Отвратителен,арогантен и неуважителен през цялата си кариера.Тоеа му изключително емоционално откровение,показа че големия спорт научава да бъдеш велик ако имаш човешки качества.Нека го помним като феноменален биатлонист,но и като човек който положи усилие да се научи да уважава човешката същност на спорта.

Е, живота продължава и в него има и още много други красиви емоции. Определено ще се усети липсата на този велик биатлонист. Със сигурност пак ще чуем за него в новите му активности.

Битките в биатлона вече няма да са същите без него, факт....но само докато не се роди нова звезда, която да обърне светлините на прожекторите към себе си.

Тъжно. Благодарен съм за моментите прекарани в гледане на битките на Мартен!

Огромен. Беше удоволствие да го гледам.

не разбирам защо са минусите?

са руските агенти!

Защото има хора, за които не е удоволствие да гледат отличен, но за сметка на това високомерен и понякога арогантен спортист. Само като си спомня в едно състезание, как подигравателно изгледа след успешна четвърта стрелба съперниците си, пристигащи за нея, не ми трябва друг аргумент за тезата ми.