17-11-2017 20-11-2018

Коментари

лъжа

"В момента, в който Зизу усетил, че Роналдо е взел решението да си тръгне, е знаел - и той си тръгва." - някой може ли да напише това изречение по правилен граматичен начин? Че нещо аз не успях да го разбера. С тия запетайки пред Е-то, кой какво е знаел, кой си тръгва, нещо не разбрах логиката на изречението.

Това ще да е прецедент в трудовото право: В един момент решаваш да напуснеш и работодателят ти дължи неустойка за оставащото време от договора !!!! То тогава всички ще работят за по един месец, ще си взимат неустойката и ще търчат към следващото работно място за още пари. Стегнете се малко, че ставате смешни с такива измислени писания . То и да пускаш фалшиви новини не е лесно, иска се акъл и грамотност .

Тази "новина" освен тук в дирника я няма никъде. То бива измислици ама... Мяра нямате!

Требе се сложи бутон маркирай фалшива новина...

Абе това кой го е превеждал от ескимоски? Новината е че въпреки че му остават още 2 години / 24 мил той се е отказал... Ква не устойка?

А бе врачански , определи ги тия и писачи и преводачи с една единствена врачанска дума-ШЕБЕЦИ.

Никой не знае, дали е нпуснал доброволно, или през специална клауза от договора, която включва Роналдо задължително да е в отбора!

Някй да не би да повярва... хохо, отивам да завивам щокоада

А бе треньор като треньор, да класен, но той прекъсва едностранно договора си с клуба и това означава, че не би могъл да претендира за остатъка от 2 год. му заплата !! Не е толкова тъп и дашен, че да си остави 24 млн. евро на пътя ей-така ...Глупаво е да си го мислите, че е толкова крейзи !!

Вие нормални ли сте?!? Доброволно напускане и затова ти дължат неустойка?!? Сега нека, който се е доверил на тая неземна глупост да се засили през терасата с главата надолу. Тук, в тая статия няма капка мисъл... Дано поне не са учили журналистика хората замесени с тази написана фекалия!

той да дължи 24 милки ??? Така ще съм по съгласен...

Имал съм работа с журналисти в БГ и мнението ми е- който за нищо не става, решава, че може драска, той си драска, ама смисъла го няма ... :-)

Дайте ги на мен

Ало, Роси, как ме чуваш? Приемам? Та не разбрах, ще вземеш ли пример от Зизу?

Трябваше да ги вземе и дари за благотворителност. Това са много пари, а за Реал - нищо.

ама не ги дават

Да ги беше взел пък да ги даде за благотворителност. И без това кралския клуб се къпе в пари.

Зидан и Роналдо си тръгват, за да останат легенди в Мадрид. Едва ли Реал ще успее да направи четвърта поредна титла в шампионска лига - просто конкуренцията е убийствена. Напълно нормално е да го направят. И двамата ще бъдат запомнени с успехите.

Зизу е на почивка със семейството си и уведомил по телефона президента на "Реал" Флорентино Перес, че ще подпише споразумение, с което да откаже дължимата сума. Вярно че Зидан е заможен човек, но да откажеш 24 милиона евро означава , че е и "голям" човек.

Абе малко трудно да му дължат неустойка, след като той си тръгва преждевременно, тея работи не стават така.

Вие малоумни ли сте - неустойка не се плаща ако сам си тръгнеш, а само ако си уволнен

ТОЧНО ТОВА МИСЛЕХ ДА НАПИША ПРЕДИ ДА ВИДЯ ВАШИЯТ КОМЕНТАР.МОЖЕ ЛИ ДА СЕ ПИШАТ ТАКИВА ГЛУПОСТИ.ТАЗИ САЙТ НЧМА ЛИ РЕДАКТОР,КОЙТО ДА ПРЕСЯВА ИНФОРМАЦИЯТА КОЯТО СЕ ПОДАВА

Предполагам си чел договора и знаеш всички клаузи наизуст. Да ви се не види и многознайковците.

Е аз не си представям клауза от вида - "Догорорът е за 5 години, но ако си тръгнете на втория ден ние ще ВИ изплатим дължимото за 5 години" Но явно Вие имате по-развинтена фантазия...