17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И други с потенциал не успяхаме да спечелим от спорта, но аз открих най- добрият сайт за онлайн работа. Дават до 6 долара на гледано видео, като видеата могат да стигнат десетки или стотици всеки ден >> bit.ly/3eqiDJ1

Пак ли тоз бидон продънен, Суши. Това е само за разплод след ядрена зима.

Простото курве е жадно за слава!

Не само за слава

Пачата си е пача. Какво да говорим повече?

От позиция на времето, като я гледате тази пляка на какво е способна и че е готова да се съвъкуплява на живо и пред камера... усещате ли какъв михлюзин е к0брат, да се остави така да го вържат и забаламосат? Тая гнусна мастия... и какъв е той, че тая го преметна? По-долу и от нея! К0брате, к0брате-е-ееее земи си разбий празната чутура сега, че никой друг не ти е виновен, да си правиш "безплатен" пи-ар... да заработваш на черно с туристическа виза. Земи гризни тая тесла.

и защо жертвата е в кавички? това кой с кого си ляга и как се облича си е негова работа. съответно и не дава правото на всеки нискочел примат да скочи да го целува/прегръща и тн, защото бил екзалтиран нещо или други още по-малоумни причини

Защото има предварителлна договорка между тях. Ама после тая пача се е отметнала, защото знае колко пари може да свали с подходящ адвокат от него. И нашичкия нали е само събирач на дългове, колектор както е модерно да се казва сега... и те ти те. Станала "жертва" за пред останалия свят.

Добре че очилата я покриват на интервюто с Кобрата, че не се вижда ужасната й физиономия. Кобрата и той не и забелязал сигурно що за грозотия е от тия очила.

Тая филипинка явно е скъсана като вестник , и се чуди от къде да изкара некоя кинта... Аман от жертви феминистки !

Джени, Сульо, Пульо, Атанас и аз...