17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Каква безсмислена информация! Кого обслужва, кой я търси и защо е необходима! Това е начин за отвличане на вниманието на младите и елементарните запалянковци,начин за някой,който следи световния спиртен обмен да имитира за себе си полезност и да получава незаслужени хонорари! Много лежачи в българския футбол,много хитреци,лентяй,но нагли! Като сме глупави да ги търпим и да ги храним!!! До кога?

Хахаааа, като си нямат хлорохин, така ще е. Всичкият го изкупих да си нправя реклама. Сега ги хвърлиха в киша, ама нека мрат африканците.

Йииеееееее, това е нещо различно мен. п.с Да почива в мир.

Има няколко болести, за които няма открита ваксина все още - рак, СПИН, малария, КОВИД-19!

Ама не е ли умрял от Корона вирус?

НИКОЙ не е умрял от коронавирус.

" от отборът"...Дир, в началното училище се учи това.

Нещо сте в грешка!

Не съм. Оправиха го заради мен.

Ето това, тъпаци, е реална болест - от която лесно се умира! Маларията - а не посрания ви Ковид! Жалко за човека - заради измисленото, се натресъл на истинското.

Да си унищожат комарите и готово. Малария не се разпространява от човек но човек, а от малариен комар на човек. Ама какво разправяш на човек, който мисли, че земята е плоска и човек не е стъпвал на луната.

Тези ЦРY номера ги пробутвай другаде, боклук. Само пълен идиот може да мисли, че Земята е плоска - и че човек е стъпвал на Луната. И двете се виждат с просто око, че са ЛЪЖА!! И само пълно зомби като тебе може да каже, че маларията е нищо - а посраната измислена хремокашлица, от която няма болни, нито умрели, е опасна болест.

Кажете на маларията, че "black lives matters" !

ot Govid sigurno...............................