17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма да забравя, а тогава бях много малък, как Митата прекара топката през краката на Гаринча, после се върна и я прекара отново и отново последователно, и така докато Гаринча се отказа да го пази.

На времето бех болен чорбар...Вече не съм.Тва е само една игра и нищо друго.Преди време казах че двамата най-големи са гундара и митата.Тва е.Всички останали са некви футболистчета и толкова. А пък аз си мисла че му викаха митьо дъвката щото постоянно дъвчеше дъвка...E Дядо митко да си жив и здрав.То по-важно е да си здрав пък останалото е квото господ е рекъл...

бащата на Емо бе обущар- прекрасен човек . Емо го бе изоставил в миризмите на ацетон и работа. Та не ми го хвалете тоя Емо.

ВЕЧНА СЛАВА НА МИТАТА ЯКИМОВ!!!!. НЕВЕРОЯТЕН ФУТБОЛИСТ И СКРОМЕН ЧОВЕК. НИЕ, ТОГАВА НА 16-17г ГО ИМАХМЕ ЗА БОГ ВЪВ ФУТБОЛА И ГО ОБИЧАХМЕ. ЖЕЛАЯ МУ МНОГО ЗДРАВЕ И СПОКОЙНИ СТАРИНИ. ЧЕСТ И ПОЧИТАНИЕ И НА ЕМО КОСТАДИНОВ ВДИГНАЛ НА КРАКА И И НАПРАВИЛ ЩАСТЛИВ ЦЯЛ НАРОД В ТЕЖКИТЕ ГОДИНИ НА 90те. СЛАВА И ЗДРАВЕ И МНОГО ЩАСТИЕ!!!

я са таковайте в задниците с тия легенди...

Така разсъждава завиждащия уефскар!

Тогава на Армията се "изявяваха" хора далече от футбола , които налагаха свои "фаворити" ! Но така и не се намери достоен заместник на Митата ! Да не говорим , че на възраст над 55 , на тренировки навързваше по петима - шестима от башовете ! Изключителен играч и скромен ЧОВЕК !!!

Пожелавам им здраве и дълголетие, големи футболисти!!!!

Митата си е легенда! А бе и Емо си е от най-добрите! Наздраве за тях!!!