17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Голямата разлика между развитите страни и ние. Там се търси най- подходящият човек за определена работа, а тук най- подходящата работа за определен човек.

Не е достатъчно да си само дъщеря на… това е подигравка с всички млади хора, които се борят с живота сами!

Тези 94-та решиха тотално да закрият българския футбол.

На тая съм ѝ чел коментарите във ФБ, и е толкова тъпа, че направо ме боли за нея… Тъпо парче, дето чукаше някакъв резак и сега се на мерси на държавна баница!

До кога,докога-хаиде тои Ицето си е тъп може да се е пошегува,но този дето я е назначил е още по-тъп.БОКЛУЦИ

Трябваше да назначат Николета Лозанова, все пак тя разбира от връзки с футболисти!

Ех, Ицо, Ицо--- уж българия нищо не ти е дала, ама разнасяш Златната топка като циркаджийска мечка...Видя се , какъв треньор беше-- Мика- телевизионна водеща, щото познавала приятелите на баща си--- Толкова заслужили хора от футбола има! ВНидя се , защо Ицо не излиза от България- имало защо ! Резил....

специалистът по жесто-мимичен превод стоял един час с вдигнат среден пръст.

Ужа..както казваше един професор гледам и ,не вярвам на ушите си..

Вярно че КУЧЕТО беше добър Играч навремето, но Тая патчавра и за Сви..р..к..и. не става камоли за ПФЛ...

от това се нуждаехме! Поздравления за назначили я.Уникален ход,бижу. Това бе ключът за успеха на родния футбол.

Сега ако си вземе за заместничка Николета , промяната ще е пълна.

Тюфлека е уредил

Очевидно е че за нищо не става щом не се е реализирала в чужбина и тъй като в България всичко може и е на тати... и шуробаджанащината е навсякъде..., най интерестно е какъв опит... въпреки че на кого му пука така или иначе футбола няма да мръдне от дъното на което се намира, важното е да се води директор за стаж и заплата...

Баси фотошопа. Иначе тая ли беше с турчина? Ще може да си намери нов тъпкач. Може и черничък. Кюрда ще е доволен.

И на тая ли ще слушаме бисерите? Това е позор.

г зо!

Единият тати вреди некадърния си син за вратар, другият пък сложи изкукалата си щерка за директор. И това ако не е гавра с кадърнити хора в България, които можеха да заемат позициите на тия двамата нескопосници….

Стоичков - във " Фермата" , а тя служител в професионалната лига. И това ,ако не е цирк! А ако не бъркам, въпросната Мика не живееше ли в САЩ и не беше ли нейна репликата към живеещите в България " Довиждане на мишките" , та това недоразумение как се озова тук?

Мишките в САЩ стават директори в България! :-)

Една синя ламБа да си вози на покрива на колата ще й дадат ли?

Е каква е тази синекурна длъжност бе ? Или просто , да намерите работа на когото трябва .

Хаирлия да е! Май ще отлепи футбола ни! :)

Стратегията е да правят кинти , не да оправят футбола.

Ами футБАЛЕРИНИТЕ ни от жена требе да се ръководят.. Жените по-разбират от балет..

На боби Михайлов - сина. На Христо Стоичков - щерката. Колко ли още такива има. Само, че талантът не винаги върви по наследство

Това вече минава всякаква граница на падение в БГ футбола !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! По-добре една проститутка да бяхте взели за директор - от някой луксозен публичен дом в София ... примерно на ул. Христо Белчев има страхотни курвета ...

С какво образование и експертиза е спечелила конкурс?!

Цирк ! Доста фотошоп има в снимката

Пффф хахахха тая курветина ли ше прави визията за българския футбол, е тва вече е дъното на шуробаджанащината. Толкова талантливи млади хора има с образование и идеи, защо да не вземем некадърната путка Мика.

Е сега не само ЕФбати първенството ни.. Ами и проФАН... Пърдон - професионалнио ни УЖ футбол ша цъфне и ша върже.. След приноса на мамин Ники.. И задаващия се от татина Мика.. Ша са упрайм.. А дано.. Ама нада ли..

Шуробаджанащината си върви с пълна сила..,. България е като Америка (USA)... Малеее ...

И Враца е Ню Йорк......:-))))))

Приятелю, не върви, кърти мивки направо!:)))

Не мое само перукан да лапа.

Тая мома кво образование има? Щот гуглето твърди че е кифле и нищо не знае за едюкейшъна и ....

АБЕ хайде стига! АЗ без едукейшън бях години наред пръв човек в държавата, вие сега за някакъв пост във втора лига футбол и то в БЪлгария ( дето и селските първенства от соц време имаха по-качествен футбол) . Важнотo e да има КОНГРАЧУЛЕЙШЪН!

не мислА!

Имало е конкурс с един кандидат..

Нещо май стана аки с Флорида. Тия не разбраха, че по света сметките се плащат. Затова, айде пак в Булгаристан. Усвояване до дупка.

Оф, Стоичкови нали бяха много успешни в чужбина, защо пак ни налазиха тук да печелят...

Е, няма да стане продавачка или учен... И тя всичко е постигнала сама и няма друг, по-подходящ за тоя пост, нали? :))))

Момичето може да си върши добре работата,но всички ние си мислим,че щом е дете на известни хора,непременно е там с връзки.Излиза,че децата на тези хора не трябва да работят нищо.

Не драги. Излиза,че подобни назначения трябва да са в конкурентна среда-чрез конкурс. При поне 15-20 други кандидати, ако е най-добрата-чудесно. Но конкурс е нямало. За подобна позиция, при конкурс не десетки, а ще има стотина кандидати. Смяташ ли,че няма да има по-.подготвени, например с докторска степен, със стаж по специалността. Конкурс не е мръсна дума!

Ние с Ицо сме се разбрали! Бербо нека си пищи!

Да се яви на конкурс ,със други кандидати. Кви са тия парашутисти.

В Маями няма работа, от там взеха тука да идват. Но както е казал нашенецът като имаш вуйчо владикаще станеш поп.

Всички работят по специалността

Хвана ли вече гол или само с предпазни средства?

Пак добре че не е решила коремен хирург да стане...

Имаше свободно място за Кралица на Британия, но явно е закъсняла да се кандидатира, та затова обратно от Маями в БГ !

Има разлика между бфс и половина, но пак ми се струва че това е предателство спрямо Бербатов

И пфл да се чете

Добре ,че е е поискала да стане шефка на обсарваторията..и там щяха да я назначат.

Длъжността тип "Шеф на водопад" е доста подходящо за Мичето!!! По наследство владее отлично правопис и правоговор на всякакви езици и със сигурност ще събуди интереса към БГ футбола по света. А професионалната й биография без ден трудов стаж до момента със сигурност я прави отличен шеф на екип, особено ако в него фигурират и Сираковите щерки, примерно...

Е, тази нали живее в САЩ ,защо започва работа тук! Нали там имаше и мъж, уж всичко на ред, сега на служба тук! Ама дали изобщо разбира ,това не е важно, важно е ,че в скоби пише …дъщеря на татко си! Глупости от класа! Пълно е с некадърни олигофрени…

Назначението е нелепо, но това е не е държавна структура и няма никакви правомощия.

Стоичков и фамилия са ми любими, когато си живеят живота в Маями, а в България пускат 30-годишни кадри по телевизиите от кариерата му на футболист.

Това НЕ Е ИСТИНА ПРОСТО !!! Вярно, че в тази държава- кочина всичко е възможно, особено в ръководството на футбола, но чак такова нещо. Слагат за шеф на футболната лига една кифла, която няма никакъв опит, да не говорим ръководен, и единствения и трудов стаж е да харчи парите на баща си и бившият си мъж. Единственото и предимство е, че изглежда добре, даже с възрастта се поразхубавила, и че като интелект е над баща си, макар че там летвата е доста ниско !!!