Голямата Мартина Навратилова разгневи гей общността

Чешката легенда смята, че транссесуалните спортисти имат сериозно и нечество предимство

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Истината боли и всякакви странни индивиди пищят.......

Гей и педал са две различни неща. Тези, там, от тази лига, са си обикновени педали.

Точно така ! Напълно права е!

Това е живота. Истината понякога боли. А Навратилова просто е казала истината

Започват сами да се самоизяждат . Дано има повече , което се осъзнаят , покаят и избегнат погибел.

Ще падне гледаемостта, няма да го направят.

Навратилова е права. Ако мъжете и жените бяха равни по физичиски възможности, то щяха да се състезават заедно. Това е все едно, например някой да взима допинг 20 години, да се развие физически като мъж и изведнъж да отиде и да се състезава при жените - ще има пълно предимство. Допинг контрол има не само на състезание но и по време на тренировките, както е например при щангистите, които ако взимат допинг много по-бързо преминават към по-големи тежести и имат предимство на състезание, дори да са се изчистили вече от допинга.

за братята Уилямс ли става дума

Те че маймуни, маймуни, ама наистина мъжки горили мязат.

Май и аз така смятам че за братята Уилямс става въпрос.

П.дераско - ле.бийска трагедия,сър....

tonk11

Тези точно на Навратилова ли намериха да скачат? Жената призна че е обратна когато това беше огромен срам и когато тези джендърчета са били блясък в очите на многото си бащи. А да кажа на дир-а че лесбийка и бисексуална са различни работи. Барем се ограмотете малко по темите дето пишете бе хора. Малко само. Че пишете глупости.

Ми което си е вярно, вярно си е...

Че то има ли спортисти трансмутанти, аз мислех, че са по леката част - дизайнери, коафьори (страшна дума), бармани, певици, продавачи в бутици и пр.

+1 за Мартина, абсолютно изказване на място. Ако подобни мутанти искат да си участват това да става в отделна категория "трети пол".

Права е Мартина. Добре, че е имала доблестта да го признае, защото т.н. трансесксуални мъже бият жените навсякъде в спорта и то с лекота. И няма как да е друго яче, те си остават мъже до голяма степен. От там се питам, каква е целта, жените да спрат да се състезават ли?! Май че да!

даааа, тук станва въпрос за транссесуалните спортисти... представяте ли си - скок височена Скачачката скача и в следвашия момент от трикото изкачат мадурите.....басиииииии

Ама не им ли ги режат? Щото аз такива без отрязани мъдури не ги признавам.

tonk11

Тея с резнатите сигурно са друг пол. Щото на джендитата май само цици им турят. Знам ли ги вече. То един да беше, да го запомниш. Те се роят и клонят като мравки.

Боже, какво доживяхме, побърканяци да ни сочат с пръст. И да се домогват до децата ни за да ги развратят. Било нормално днес да си мъж, утре жена, а вдруги ден от третия пол. Който не мисли така дискриминация.

Бисексуален, транссексуален, хомосексуален, лесбийка, пе.ераст, педал, манаф - не се трае вече ! Усещам се, че ставам трансфобична от всичко това. Идиоти !

Чудесен коментар, поздравления!!!

Споко карай, това са изключения, болни хора, пълни с комплекси. Сега има дадоха думата и те си избиват комплексите на публични места.

Еми казала е истината ....

Време е да се въведе и в спорта трети пол

То ще е един спорт мани, мани..Мъж, който се мисли за жена се състезава с жените, които се мислят за мъже.

Ми жената си е лесбийка...харесва жени....не се прави на интересна. За разлиака от доста други. Сега като се замился, и аз май съм лесбийка.....

Това е, едни пед.раси страдат, че една л.збийка не искала да ги нарича девойки и не искала да се състезава с тях. Съвременните Содом и Гомор в действие.

Интересна реклама на извратенящини...

Защо реклама? По-скоро антиреклама...- дори атлет от "техния лагер" търси логиката, а не "обратния стереотип", без оглед на коментираната ситуация...

Не бъдете наивен, нека сме наясно,........ дори и антирекламата е РЕКЛАМА... Решението е : пълно игнориране на тази извратена тема.

Дир.бг. кога ще публикуват скандала от сутрешния блок на Би Ти Ви, където пишманпсихоложка заяви, че полът бил психологически.

tonk11

Къв скандал бе? Кретените във Франция вече нямало да определят мама и тати а само родител. 1 и 2. В Холандия май беше, нямало на наричат малките деца с момче и момиче, респективно с той и тя а щели да са ТО. Докато се осъзнаело детето и само се определи. На този фон идиота от сутринна дето те възмущава и цвете.

АБЕ ЗАЩО ИМ СЕ ОПРАВДАВАШ БЕ? НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА МЕ НАКАРА НАСИЛА ДА ОБИЧАМ ИЛИ ДА ХАРЕСВАМ НЯКОГО! АЙ СИКТИР!!! ДЖЕНДЪРИТЕ КАТО СА ТОЛКОЗ ЛЮБВЕОБИЛНИ ЗАЩО СКАЧАТ ПРОТИВ НЕЯ? НАЛИ СА ДУШИЧКИ ,МАМИНИ,ЗЛАТН.....МАМКА ИМ!

Това, че на трансдерасите не им харесва, не означава, че не е истина.

Абсолютно права, но на много нещастници и на кукловодите им не им отърва тезата и.