17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Потвърждение на правилото ,че да си голям в спорта ,трябва да си и голям човек.Голяма душа,голямо сърце.

Великан! Тениса е лесен спорт самокато го гледам, как играе Роджър! Ненадмината елегантност!

Най-голямото постижение в тениса, което никой никога няма да подобри е на Надал - брой титли от Ролан Гарос. Засега са 12, а могат да станат и повече. А Пистолета няма и една титла в Париж, Федерер има една и то случайно спечелена.

Извинете!! Имах предвид РАФА а не РаДа!!

Да не се правят кръчмарски сметки!! И Рада и Ноле са велики,но Роджър е НАЙ-ВЕЛИКИЯ!! Не само като тенисист а и като човек, спортсмен и личност!!

Наш Гришко ще спечели титла от Шлема, когато гущерът пръдне!! Ха ха ха ха!!

Не се притеснявай Роджър! Рада и Ноле могат да спечелят и по 30 титли но ти си най-великия!!

"Ще ме надминат по титли и Новак, и Рафа. Неизбежно е" каза дядо фед, силно надявайки се и двамата да си счупят поне по един крак.

Още ме е яд, че изтърва последния Уимбълдян срещу Джокович..., а имаше два мачбола!

Щеше да спечели, ако не се имаше за богопомазан.

Ало " Хахо"! Роджър не се смята!! ТОЙ Е БОГОПОМАЗАН!! Разбра ли бе тикво!!??

Аайй стига с тоя тенис бе... Байгън ни стана... Че ги качвате тези новини и на главната страница ,да заемат 2/3-ти от екрана...останалото в ...реклама ! Нито светът се върти от тениса ,нито за българина ,тениса е най-важното... Чудите се с какво да пълните сайта ... Имате си страница "Корнер", който се интересува да влиза в нея ...Няма смисъл по цял ден да ги качвате ,като едва ли не най-важните новини... Същото се отнася и за "Лайф"-а...Покрай тези принцове и принцеси , се превърнахме в британска кралска колония май !

Да споменеш и Григор.

Преди пет шест години го споменаваше, заедно с Раонич, Гофен, Нишикори и други от това "загубено поколение". В случая, той говори за младите, които имат шанс от 2-3 титли в шлема да стигнат постижения като тези на Сампрас, Джокович, Надал и него самия, че и да ги минат. Затова ти трябват много сезони и да си много млад, когато започнеш да печелиш - най-късно на 23. Григор и пет титли от шлем да спечели, няма никакъв шанс да стигне рекордите на тези играчи, за които говори Федерер. Същото се отнася и за Тийм, Гофен, Монфис и т.н. Просто, това поколение е поредното, което мина и отминава под сянката на големите, един Чилич една титла направи и толкова му е актива. Накуп, всички топ играчи от тази генерация, от тук нататък, няма как да направят 20 титли, камо ли един от тях, който и да е било. Това не ги прави слаби тенисисти, имаха лош късмет да попаднат в ерата на тримата големи просто. Голям спортист и спорстмен, както винаги и наистина е много вероятно да бъде задминат в следващите години от Надал и Джокович по титли в шлема, но това няма да намали и грам от величието му. А и да не успеят по някаква причина другите двама - тяхното също.