Гръмна нов расистки скандал в италианския футбол

Фенове на Лацио обиждаха нидерландски национал по време на дербито с Интер

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Расизма е шрисъщ на ниско интелигентни слоеве в обществото. Гладният човек оскотява дотолкова, че започва да търси в цвета на кожата някакво преимущество. Типичен случай на повечето коментатори тук... Пролетарска изцепка сър...

Малкия ! Преди да се изказваш по въпроса ,вземи поработи малко с негри, или поживей малко около тях. Не ти пожелавам да стигаш до гетото, защото надали ще излезеш жив от там.

Голяма логика изкара, направо си за Nobel " исках да кажа, то пък се уригнах". Преди да ръсиш простотии иди прочети историята на расизма, идва от колонизаторите, и добре знаем че те не са били умрели от глад.

Ако си беше седял в Африка дали щяха да го обиждат, че е черен? Аз ако отида в Африка и ми подвикват, че съм бял, защо трябва да се обиждам оът това? Ами различни сме! Това е!

Тоя па един чистокръвен холандец !

Пък каво ли не отнесе онова черно лайно рядко Balotelli. Червени комуняги в Ит са виновни за този провокиран расизъм. Приемат всичката измет и после италианците ги издържат, а онези само дрога продават и клатят крачоли по цял ден. Италианците преди 25год не бяха расисти, докараха ги да бъдат.

Айде, стига де. Когато някаква форма на агресия е насочена от небели към бели не се вдига такава олелия и не се говори за расизъм, нито пък за ксенофобия.

То тогава нито се говори, камо ли олелия да се вдига.

ГОСПОД Е ОТРЕДИЛ ВЪВ ВСЕКИ КОНТИНЕНТ ДА ЖЕВЕЯТ РАЗЛИЧНИ РАСИ. НИЕ ГИ СМЕСВАМЕ НО ОЧЕВИДНО НЕ СЕ ПОЛУЧАВА!!!

Е, какво толкова, черните са си черни, приличат на горили в лицата, а и са по-големи расисти от всички други! Нещо невярно да е казал или направил човека? Айде стига фалшиво лицемерие...

Имащите значение трябва да си спомнят роднините си