Коментари - Грандиозно шоу в Милано с късна драма, сблъсък на ниво UFC и червен картон за познат герой | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не е donkey, друго животно е!

но се чува като няма публика и са се изтарикатили, все пак Не на расизма и тн. А на магарето пък друго можем да сравним с тая раса, ма карай. Ще е интересно да почнат да дават шанс на дуел в октагона, за всякакви, спортисти, политици, Тръмп-Байдън, ББ-Радев, всички които им стиска и искат да освободят адреналин, тестостерон и напрежение, все пак кръвта на гладиатори, публика и аристокрация е в нас. В случая мисля Лукаку ще бие, по-млад, як и тежък ми се види.

Златан има черен колан по Таекуондо, така че... смятай как ще хвърчи черната каска на Лукаку.

Белгиец и швед се карат като цигани.... защо като?

Златан ще го разцепи

Нито белгиецът е белгиец, нито шведа - швед ... Единият е африканец, другият - бакканец

Да - Лукаку явно не знае в какво се замесва ! Ибрахимович тренира цял живот Таекуондо и само с маса не може да му се перчиш ! Защо ли си мисля , че ще го причакат по Балкански скоро някъде около тях ???

Ибрахимович може да е добър футболист и корав рогач но винаги си бил е арогантно цигане и провокатор, по-добре да не дразни големите..

Златан е много добър играч, но физиономията му е като на палячо от Цирк д Солей. Смешен опашат отворко.

Ибрахимович - пълно леке !!! Не харесвам играчи като него - не ме интересува колко е талантлив или колко гола е вкарал, когато си на терена трябва да си за пример. Получават нереални заплати така че поне могат да ни спестят селенията си и малко да се постараят , а не като наш Ристьо селянчето да псува и обижда пред всички на стадиона и пред телевизорите щото видиш ли такъв си бил. Ми като си такъс си стой у дома и псувай и обиждай на воля. Когато си на терена искам да гледам играта ти, а не селянията ти

Не можах да разбера кой е швед и кой белгиец? Аз видях два тъмни субекта само. Да не казвам друго.

Интересен е не сблъсъкът на два чутовни характера, а това, че никъде не можахме да намерим споделено мнение от онези меки китки, които редовно след такива сблъсъци ни надуват ушите, колко дискриминирани били черните, не че пък Златан има нужда да го чуе)))?!? Но все пак би било добре да го изкажат, защото в противен случай оставаме с впечатлението, че е обида, когато бял каже на черен, че е... черен, но си е в реда на нещата, когато чер арап се заканва на бял човек и... съпругата му! Или пък на това му се вика да си... толерантен:)))?!?

Ванчо, а... кои са... големите бре, Ванчо:)))?!?

Ибра е швед Лукаку белгиец хаха модерни времена ко да се орави единия е хърватско бошняшки мангал другия нямам хабер сигур от там де носят бананите ама златан ме дразни ноо ше се изкефя да си изяде боя толко години се пеняви един бой тряаа изяде преди да се пенсонира