17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Прилича на Билбо Бегинс, сигурно е намерил и пръстена и смята да изкара още 100 години като шеф

Ако ББ не каже на Инжа да си ходи, няма да стане работата. Щ

... този Данчо Лазаров е най-големият боклук... Не се чудя се на безмозъчието на Любо Ганев...?!? Ами имаме световно волейболно светило като Радостишн Стойчев, а ни тренира треторазреден италианец, който само може да сервира и обслужва Радо като кетъринг...!?!?!?

Изгони Казийски, Радостин, сега се опитва и с Любо! Голямо менте излезе.

Великани!!! И къде бяхте когато Радо Стойчев и Казийски ви казаха, че точно това се случва с волейбола??? Оплюхте ги и ги изгонихте. Наричахте ги как ли не. Присъединихте се към Данчо Лазаров, който нарече феновете "Негодници"!!! Сега, когато волейболът вече се спуска по бобслей шанцата, говорите. Даваха се луди пари за домакинства, за да се замаже състоянието на волейбола - мълчахте. Какво се промени сега и дали вече няма да е късно??? Аз и не вярвам, че мазната муцуна доброволно ще си отиде!

владо николов е алчен интригант и скандалджия! Не трябва да се допуска до висок пост във волейбола! владо николов далеч от волейбола!

И ко стана сига - Казийски, Бербатов и Григор ли са "родоотстъпниците"? Или данчовците менти са родонастъпниците.

И тия дето се снишиха + платените фенклубове.

Едно не може да му се отрече на дАнчо - мноооого нагъл. Нечовешки. Като другия дАнчо - футболиста. Явно, чувстват мафията зад гърба си.

Данчо нали назначи Владо за директор на националните отбори след прекратяването на състезателната кариера. Ганев от години му е първи солташак, но явно далавераджиите са се изпокарали и сега едните решиха да свалят дъртия, като се пишат бунтовници против порочния модел. Вие сте същите, че и по-лоши! Единствено имам доверие на Радо Стойчев, Матей Казийски и Димитър Златанов! Само те застанаха с имената и лицата си срещу мафията и бяха брутално оплюти! Викахте им предатели, родоотстъпници, не знам какви... Срам нямате!

Владо Николов много отворен сега, ама навремето се сниши, докато мине бурята. Сега, като не играе вече, му дойде "куража". А, той колко мача погуби с лузърския си манталитет. Но пък беше удобен на Данчо и статуквото. Спукаха се да го канят по "студия", телевизии и други "медии".

И какво излезе че Казииски и Радостин Стоичев са си прави.

Ем, а дубрутру!

Колко още подобни федерации има. Да вземем например тази по щанги, тя почни не функционира, но една камара пари потъват там. Бадминтона целия е в корупция и т.н. Всички тези федерации са към министерството на спорта, те не са автономни и никога няма да бъдат, но е факт, че при различни управления тяхната дейност и продуктивност не се променя, което е меко казано странно. Отделно от това всички тези федарации имат дадени им за ползване и разни зали към който има и обекти с комерсиална дейност, но пак всичко това остава доста под радарите и потъва не само като пари, но и като информация.

Рибата се вмирисва откъм главата на министерството и председателя на министрите.

Да, откъм главата се вмирисва, ама в случая главата не е там, където я търсиш, защото федерациите са независими. Държавата няма право да им се бърка.

"Независими", ама друг път. Само да не ги нарочи Боко. Да ги скъса от ревизии, проверки, дела, да насъска пресата, онея, професионалните "фенове"...

Като Радо, Матей и Негодниците-фенове зовяхме за свалянето на Инжинерската клика точно тия застанаха зад Данчо§Ганчо! Наредиха се на хранилката и доволно мляскаха до сега. Явно са се скарали за парите или парите свършиха?!

Трябваше да се стигне до тук, за да видите, че Казийски и Стойчев имаха право. Ако не се бяхте спотайвали до сега и титла щяхме да имаме!

Е ха добро утро! И какво излезе? Че освен мижитурки, противниците на Лазаров са и тъпи, защото им отне близо десетилетие за да вденат онова, което Стойчев и Казийски се опитваха да им кажат.

Но все пак не ме разбирайте погрешно, аз искам Лазаров не само да го махнат, но и да го таковат, ако може болезнено!

Хич, не се "опитваха", ами направо си им го казаха, в очи.

То бая се и търпе....

Къде са тези, които пишеха срещу Матей Казийски.

Време е да cе маха олигарха във волейбола Лазаров!!! Колко деcетилетия е гоcподар на федерацията! Той е виновникът най-големият cветовен талант в този cпорт Матей Казийcки да не играе в националния.

PEYTSCH

Но това е и за т.нар. футбол, бфс и лечков...

Инж. Данчо е сред онези комунистически динозаври, за които държавният пост е пожизнена привилегия. Затова му гледате сурата вече толкова време, независимо че изгони Матей Казийски и Радостин Стойчев, и на практика поробва младите състезатели с убийствени договори за права,и други апаратни машинации, които превърнаха волейбола от престижен спорт в някаква жалка имитация на дейност от провалената федерация на инж. Данчо. Колкото по-бързо инж. Данчо ни освободи от присъствиетос си във федерацията, толкова по-бързо там ще настъпи нормализация и успехи. Инж. Данчо е омразен от всички национални състезатели, запознати до болка с неговата "политика",което се отразява крайно негативно на тяхната мотивация...