Гръцки адвокат разби версията на Магуайър: Смешно е. Нападнал е полицаи и е виновен

Йоанис Парадисис разкри каква е гледната точка от другата страна на инцидента

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

О времена, о нрави! Ах европейски ценности, къде сте вие? Богати европейци в бедни страни, велики медии - залети в лъжи. Европейското едининие, начин на употреба. Двуличие и свещенна кухота в главите на обоготворени от парите кукли, повярвали че са носители на нещо велико. Масата от тези лица на шоу-спорта са пълни дошевни боклуци, живота им е една измислица, пълна с амфетамино образни съждения и мирис на наркотици. Докато в спорта се правят много милионни трансфери, то това не е спорт, кукленно шоу, ограничаващо много спортисти, за да се превърнат еденици в шоумени. Така спорта е превърнат в машина за пари, предприятие носещо милиарди и нямащо нищо общо със спортните норми. Там шоумените спортисти са материялът от който се строи тази финансова пирамида, те затова и почети не раз ират какво им се случва, а в мнлго случаи, този един спорт, който практикуват, по този един начин, ги осакатява интелектуално. От друга страна клубните отбори, чрез парите, а не чрез спортните постежения, живеят един друг, предимно финансов живот. Пример може да бъде ФК Левски, основните му проблеми не са спортни, а финансови, помислете това спортен клуб ли е или банка? Като погледнете към един клубен отбор, то само дето марсианци и тибетски лами няма там. Резултатноста се измерва в бройките голове и точки, проценти и преди всичко в пари. Забравени са идеите за физическо възпитание, напротив за подрастващите и тяхните родители се създаванепреодолими финансови трудности, тях преди всичко ги подготвят че това е бизнес. Затова и спортистите имат такова поведение,интелектуални възможности и нужди. Истенският спорт не ражда такива утрепки. Клубовете преди всичко са виновни и отговорни за поведението на своите играчи, те трябва да формират поведенческият модел на хората които ги представляват.

Най-големият собственик в Червнеите дяволи е Сорос. Капитана на отбора е нападнал полицаи без причина? Тцъ! Не вярвам! Невъзможно е!

Няма по тъпи и самозабравили се човешки същества от футболистите. Над 80% от тях си мислят, че света е създаден за тях и се върти около тях, ама НЕ. Може да са гениални в играта с коженото кълбо, но акъла им стига само до там. Единици са тези които успяват да продължат с нещо смислено след футбола. А българските футболисти са от най противните и безмозъчни типове. Мой познат от НСА се изказа така "... дори борците имат повече мозък в главите си..."

Затова англетата да почиват на Слънчака..Кеф ти наркотици,албанци,корумпирани ченгета,фалшив алкохол,проститутки и фекални аромати...

Ne moga da povyarvam--kakvi politzai samo--az im kazvam politzionery na vsichki po sveta. S golyamo udovolstvie bih otishal v Gartziya pri takava politziya. E DA, AMA -NE. DOSTA BALGARI RAZKAZVAT DRUGI NESHTA ZA POLITZIONERITE V GARTZIYA. PONATUPVALI SA GI, NE SA MNOGO GI HRANILI, UNIZHAVALI SA GI KATO SA GI KARALI DA SE SABLICHAT GOLICHKI I DA SA KLEKNALI DOKATO IZDARZHAT, A SIGURNO IMA I OSHTE NESHTA, AMA.. BRAVO!

Тъпунгер, първо се научи да пишеш на български език за изразяване няма да говорим, щото си личи, че си много тъп!!!

Евала на гърците.

НЕ знам за тия полицаи, но полицаите на Б.Борисов трябва да бъдат пребивани от бой... Някакви педдеразчета, който си мислят че като имат пистолети и белезници и ходят по 5-6 полицая, си мислят че може да бият хората по улиците, безнаказано, както Спас Турчев... ТО и затуй, трябва да приключим с Б. Борисов както с Стефан Стамболов..

Олигофрен, ако ти ще ги пребиваш полицаите и ще приключваш Борисов, значи нищо не става от теб!!! Един смотан, жалък и неграмотен чикиджия си ти и нищо друго!!!

ТО и затуй и заонуй и накрая един голем УЙ

Доброто мимче се развали от 190 хил на седмица. Реши "Кой съм аз" и това е!

Английски боклуци сър

Евала на тези гръцки полицаи и шеф. С парите и влиянието си Магуайър може да ги унищожи, и въпреки това не се поддават. Свалям шапка и се моля да доживея да видя и в БГ.

Това е Гърция, а не Англия. Свърши вече тая, бунтове има по цял свят. Никой вече не го интересува кой си, какво си и какво имаш. Всички сме еднакви и никой не е повече от друг. Това е само началото. Вlack lives matter и всички останали движения ще разбият двойните стандарти наложени в световен мащаб, а това футболистче, ще бъде намерено с прерязан гръклян и никой няма да търси извършителите. Или приемете, че всички сме равни или очаквайте да бъдете сварени и убити. Повярвай ми, никой няма да тръгне да търси извършителите, защото ще трябва да се изправи срещу стотици милиони и ще бъде смачкан, стъпкан и убит.

Ако се зачетеш внимателно в историята, ще видиш, че революциите водят до повторение на събитията, само че с други герои начело.

Спокойно като навършиш 18 може и да почне да ти идва акъла но надали.

Достойно поведение на гръцката полиция. Дано и при нас да стане така.